Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Reporter 24 din 24. Bianca Timșa:  Suntem ca pompierii, pregătiți mereu să plecăm, dormim cu telefonul sub pernă și trebuie mereu să fim atenți la ce se întâmplă

Bianca Elena Timșa, unul dintre cei mai talentați reporteri – jurnaliști români, deja cu o experiență considerabilă în domeniu, încă de la o vârstă fragedă, a acordat un interviu publicației DISPERSIE.ro despre meseria de reporter, jurnalist.

Se spune jurnalistul nu poate fi decât 24 din 24 de ore prezent, oricând pregătit pentru un subiect, indiferent de ziua săptămânii. Cum reușește Bianca Timșa să-și gestioneze programul și cât timp liber are pentru ea? La ce oră spune „bună dimineața” ?

In acest domeniu e destul de complicat sa ai un program. Sunt zile și zile. Uneori este lejer, însă sunt perioade in care mergi acasa ca la hotel. Fiecare zi e diferită și practic acesta este farmecul acestui domeniu.

De obicei ziua începe undeva la ora 7,00-8,00, însă sunt zile in care încep mai devreme, deoarece am stabilite transmisiuni live in jurnalul matinal. In zilele in care nu am live in jurnalul de dimineața, programul începe așa cum spuneam in jur de 7,00-8,00, toți reporterii facem revista presei, urmarim ce a apărut peste noapte, iar apoi fiecare merge la stirea stabilită. Pe parcursul zilei avem transmisiuni live pe diverse subiecte din judet și nu numai, iar ziua nu prea sti când o închei.

De multe ori apar situatii neprevazute (incendii, accidente grave sau alte situatii) și atunci ești nevoit sa mergi la filmare indiferent ce ora ar fi. Suntem ca pompierii, pregătiți mereu sa plecam, dormim cu telefonul sub perna și trebuie mereu sa fim atenți la ce se întâmpla.

Au fost momente in care am plecat și la 3 dimineața la munca, am muncit și cate 12 ore sau chiar mai mult, dar sunt și zile mai lejere. Timpul liber e destul de limitat, am cam doua weekend-uri libere/ luna. Când toți ceilalți sunt liberi de sarbatori sau alte zile libere legale, noi jurnaliștii atunci muncim mai mult a răspuns jurnalistul Bianca Timșa celor de la DISPERSIE.ro

Pentru a citi tot interviul, click aici – Bianca Elena Timșa: În Romania presa este încă a 4 putere în stat și are un cuvânt greu de spus în societate

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *