Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Bianca Drăgușanu: Să-mi spună și mie cineva ce aduc bun paradele de 1 Decembrie? Pentru ce ne trebuie paradă? Pentru ce?!

Bianca Drăgușanu nu a fost deloc încântată de pregătirile care au blocat traficul în toată Capitala pentru pregătirea paradei de 1 Decembrie dar nu este o susțintoare nici a paradei în sine.

„Să-mi spună și mie cineva ce aduc bun paradele. Ok, parada de 1 Decembrie, suntem români, mamă ce autostrăzi avem, mamă ce locuri de parcare etc.

Parada ca paradă, încă nu e 1 Decembrie, dar ce aduce bun pregătirea pentru paradă? Ați văzut ce trafic e în București? Frate, deci abia aștept să vină alegerile, eu, care nu am nicio treabă cu politica, jur că de data asta o să mă implic maxim. Nu a existat unu care să facă ceva pentru țara asta, unu care a fost ales și a lăsat ceva bun în urma lui.

Nu știu, eu sunt fan Dana Budeanu, iar tot ce zice femeia asta asumată, jur că are dreptate. Trăim într-o țară în care numai să fii români nu e neapărat o mândrie, e ceva rău de tot. Pentru ce ne trebuie paradă? Pentru ce?!

Pentru ce aveți nevoie de pregătiri de paradă? Ce vreți să ne arătați? Cum stăm cu traficul sau cât de proști suntem că v-am mai votat o dată? Pentru ce?”, a fost mesajul Biancăi Drăgușanu.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *