Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Mobilizare remarcabilă a filialei Bihor ANȚ – Țărăniștii pentru Alba Iulia!

O caravană întreagă, alcătuită din microbuze și autoturisme, reprezentându-i pe țărăniștii din județul Bihor, a plecat spre orașul Unirii românilor, Alba Iulia. Unii cu o zi înainte, în timp ce alții cu noaptea-n cap chiar în ziua de 1 Decembrie. Și asta, pentru că Bihorul, de sus până jos are aproape 200 km!

„Fiind aproape o sută de oameni, mobilizarea noastră, ca tânără filială, este una de bun augur. Asta înseamnă că Alianța AUR, din care facem parte, nu are decât de câștigat la Bihor, dar, mai presus de toate, câștigă patria!

Sărbătoarea de 1 Decembrie, cea atât de dragă ardelenilor, merită orice sacrificiu, oricât de rea ar fi vremea, mai ales că partidul nostru își revendică înaintașii iluștrii din Partidul Național Român de atunci, din 1918, formațiune puternică care se va transforma, câțiva ani mai încolo, în Partidul Național Țărănesc, o forță națională de excepție.

În 1 Decembrie 1918 românii și-au luat țara înapoi! Au făcut adică exact ceea ce trebuie să facem noi acum, la alegerile din 2024. Și, așa cum atunci, în grele condiții de asuprire și teroare, românii s-au mobilizat exemplar și au făcut față drumului foarte greu și plin de pericole, așa trebuie s-o facem din nou, anul care vine. Exemplul filialei Bihor, cu o vechime de doar două luni, arată că se poate, că uniți cu AUR suntem puternici, suntem o forță care contează și care poate croi un viitor mai bun patriei. Avem o echipă nouă, cu oameni de diverse profesii și vârste, cărora le plac valorile naționale, respectă și prețuiesc faptele și sacrificiile de sânge ale înaintașilor și își doresc o Românie strălucită, iubitoare cu cetățenii ei. Vrem ca iubita noastră țară să ajungă cât de repede la nivelul Occidentului, salt pe care România îl poate face numai cu schimbare radicală a clasei noastre politice. Partidele care, deși nederanjate de nimeni, au adus statul nostru la sapă de lemn, trebuie înlăturate complet de la putere. Viitorul stă numai în Alianța AUR și în forțele progresiste care o însoțesc!” arată Stela Babău, unul din liderii țăniștilor ardeleni.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *