Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Florin Cazacu: Un disconfort major este generat de șantierul din cadrul proiectului de înființare a distribuției de gaz metan din Brad

Florin Cazacu arată că un disconfort major este generat de șantierul din cadrul proiectului de înființare a distribuției de gaz metan din Brad.

„Introducerea gazului metan in municipiul Brad este un proiect foarte mare si dificil și care trebuie finalizat cât mai repede posibil.

Se lucrează in această perioadă pe mai multe străzi din oraș, uneori si pe timpul nopții, pentru a derula cât mai mult posibil din acest proiect.

Proiectul este finanțat cu fonduri europene având termenul de finalizare 31 decembrie 2023, cu posibilitatea etapizării (prelungirii) și in anul 2024 pentru unele categorii de lucrări. Incepand de luni lucrările trebuie să fie intensificate, având in vedere termenele foarte scurte pentru finalizare acestora.

Este evident că in această perioadă, cu multe ploi, străzile pe care se execută lucrarile sunt grav afectate și pline de noroi.

Refacerea structurii afectate va fi posibilă doar după finalizarea lucrarilor de introducere a rețelelor de gaz, dar mai ales atunci când starea vremii permite, in special in zonele cu asfalt.

Din fericire a fost posibilă derularea unor lucrari de asfaltare pe DN 74 Brad-Criscior, in cadrul unui proiect finanțat prin Programul Anghel Saligny.

Această perioadă de șantier este foarte dificilă pentru toti cei care folosesc infrastructura rutieră afectată de lucrări.

Totuși, este evident ca nu putem beneficia de anumite servicii de utilități publice, fără a fi nevoiți să acceptăm o perioadă de timp, disconfortul unui șantier!

Regret mult acest disconfort generat de șantierele din oraș, dar vă asigur că se fac eforturi pentru depășirea situației. Este o perioadă destul de delicată, dar este singura posibilitate de a introduce retelele de gaz metan pe cât mai multe străzi din municipiul Brad.

Sper ca la scurt timp după finalizarea lucrărilor, efortul constructorilor și disconfortul suportat de noi toți să fie răsplătit prin asigurarea gazului metan in casele brădenilor” a anunțat primarul din Brad.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *