Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Partidul Republican și-a inaugurat sediul de la Deva. Lupaș: Echipa republicanilor hunedoreni este formată din patrioți, oameni de bună-credință și profesioniști

Filiala județeană Hunedoara a Partidului Republican, de Sfântul Andrei, și-a inaugurat sediul de la Deva. La eveniment au participat numeroși invitați, printre care președintele partidului la nivel național, Marian Cucșa, secretarul general – Ionel Petre, prim-vicepreședintele – Ionel Ciupe, cât și alți membri ai Partidului Republican din alte județe și simpatizanți ai organizației politice care formează ALIANȚA AUR.

Filiala hunedoreană îl are ca președinte pe Claudiu Lupaș, antreprenor local, cu experiență profesională acumulată în societăți cu renume internațional.

„Echipa republicanilor hunedoreni, este o echipă formată din patrioți, oameni de bună-credință, profesioniști, dornici să muncească pentru un viitor mai bun în țara noastră.

Credem într-o Românie fără duble standarde, credem în educație și servicii medicale de top, cu profesori și personal medical bine pregătit și bine plătit. Credem în ordine și siguranță pentru fiecare român.

Dorința poporului pentru o schimbare profundă care trebuie să aibă loc de la nivelul instituției șefului statului spre celelalte instituții, va schimba în 2024 destinul acestei țări. Avem certitudinea că fiecare român va putea să aibă un trai mai bun și va avea stabilitate și siguranță în țara sa, dacă la conducerea țării vor veni oameni care iubesc românii și România.

Cu Dumnezeu înainte! Împreună suntem mai puternici!” a declarat președintele Partidului Republican Hunedoara, Claudiu Lupaș.

Președintele Partidului Republican din România, Marian Cucșa: Partidul Republican se dezvoltă cu profesioniști.

„Astăzi, am inaugurat sediul republican la Deva și am avut ședinta Biroului Politic Național pentru pregătirea anului electoral 2024.

Luptăm cu curaj și determinare pentru a face România puternică, demnă și măreață!” a declarat președintele Marian Cucșa.

Alături de colegii din Alianța AUR vom reda România Românilor!

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *