Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

PETITIE – Fără păcănele lângă școli! Pollyanna Hangan: Semnând această petiție, susținem un mediu sănătos și sigur pentru copiii noștri și generațiile viitoare

Deputatul USR de Hunedoara, Pollyanna Hangan, ne propune să semnăm petiția „Fără păcănele lângă școli!”, în prezent, păcănelele și sălile de joc de noroc fiind amplasate în proximitatea școlilor, parcurilor și locurilor sacre, afectând negativ mediul în care copiii cresc și învață.

„Cele 6 inițiative legislative propuse de către parlamentarii USR sunt pași importanți în direcția corectă, dar avem nevoie de sprijinul vostru pentru a face diferența! Semnează Petiția Acum!

Cerem autorităților să adopte măsuri concrete pentru:

  • Limitarea Amplasării: Suspendarea amplasării sălilor de jocuri de noroc la mai puțin de 300 de metri distanță de școli, parcuri, spitale și biserici, conform propunerii legislative în dezbatere la Camera Deputaților.
  • Interzicerea Reclamelor Stradale: Suspendarea oricăror forme de reclamă și publicitate stradală pentru jocurile de noroc, pentru a proteja ochii și mințile copiilor noștri de influențele negative.
  • Excluderea din Localitățile Mici: Implementarea interdicției de a avea săli de jocuri de noroc în localitățile cu mai puțin de 5.000 de locuitori, evitând astfel impactul negativ asupra comunităților mici și rurale.
  • Reglementarea Deschiderii Sălilor de Jocuri: Introducerea unor reguli stricte pentru deschiderea sălilor de jocuri de noroc, inclusiv obținerea avizului de funcționare din partea primăriilor.
  • Eliminarea Incompatibilității: Impunerea unei incompatibilități clare între membrii Comitetului de Supraveghere al Oficiului Național pentru Jocurile de Noroc și participarea lor la jocurile de noroc din România.

Disclaimer în Reclame: Adoptarea obligativității afișării unui disclaimer similar celui de pe țigări pe orice formă de reclamă la jocurile de noroc, avertizând asupra riscurilor implicate.

Semnând această petiție, susținem un mediu sănătos și sigur pentru copiii noștri și generațiile viitoare. Haideți să facem schimbarea posibilă!

Semnează acum și răspândește această petiție pentru a ne asigura că vocile noastre devin auzite!” arată deputatul USR de Hunedoara, Pollyanna Hangan.

Pentru a semna petiția – click aici!

Loading

1 thought on “PETITIE – Fără păcănele lângă școli! Pollyanna Hangan: Semnând această petiție, susținem un mediu sănătos și sigur pentru copiii noștri și generațiile viitoare

  1. Atat de populara e aceasta încat protesta…SINGURĂ,prin HUNEDOARA.

    Chiar nu o susține nimeni pe româncuța asta neaoșă?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *