Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Lilla Debelka, noul vicepreședinte al Partidului Republican, Viorel Pelean, noul președinte al filialei Bihor

Săptămâna trecută, în cadrul ședinței Biroului Politic Național, Lilla Debelka a fost aleasă în funcția de vicepreședinte la nivel national, iar Viorel Pelean a fost ales președintele filialei Bihor.

Lilla Debelka, beneficiara unei vaste experiențe politice și angajată în susținerea valorilor și principiilor fundamentale ale partidului, va aduce plusvaloare în echipa aflată la conducerea centrală. Viorel Pelean, un lider dedicat și hotărât, este pregătit să coordoneze filiala județeană pentru a o sprijini și pentru a-i asigura dezvoltarea și progresul.

Partidul Republican din România își propune ca obiectiv principal continuarea promovării principiilor liberal-conservatoare, întemeierea și întărirea unei societăți echitabile.

„Încurajăm dialogul constructiv între sfera politică, comunitatea de afaceri din România și organizațiile societății civile. Un scop important este consolidarea unei Românii capabile să-și exprime hotărât interesele atât în cadrul european, cât și în contextul internațional.

Suntem partidul care sprijină și încurajează antreprenorii români. Credem că dezvoltarea noastră este posibilă doar prin susținerea firmelor autohtone, a indivizilor care își asumă riscuri, depun eforturi considerabile, creează locuri de muncă și contribuie la sistemul fiscal prin plata taxelor și impozitelor. Considerăm că statul și sectorul financiar-bancar ar trebui să ofere sprijin și facilități pentru promovarea unei economii bazate pe spiritul antreprenorial” a declarat Viorel Pelean, președintele Filialei Bihor a Partidului Republican din România.

„Alături de colegii din Alianța Aur, pledăm pentru armonie, solidaritate și promovarea principiilor fundamentale în cadrul spațiului euro-atlantic. Luptăm pentru creștere economică și coeziune prin susținerea drepturilor individuale și a șanselor egale pentru fiecare cetățean de a-și atinge succesul prin propriile eforturi.

Dorim să unim toți românii în jurul unei viziuni comune pentru progresul țării. Credem că fiecare individ are valoare și solicităm acțiuni coordonate pentru a eradica sărăcia și pentru a reduce excluderea socială. Cei care doresc să intre în rândurile noastre sunt rugați să apeleze la numărul de telefon: 0724 237 030.” – a declarat Lilla Debelka, vicepreședintele Partidului Republican din România.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *