Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Preasfințitul Nestor i-a acordat Ordinul „Sfântul Cuvios Ioan de la Prislop” Vetuței Stănescu

Miercuri, 6 decembrie 2023, în ziua pomenirii Sfântului Ierarh Nicolae, arhiepiscopul Mirelor Lichiei – făcătorul de minuni, la Catedrala Episcopală din Deva a fost sărbătorit hramul de iarnă.

Preasfințitul Părinte Episcop Nestor a rostit un cuvânt despre râvna și verticalitatea pe care Sfântul Ierarh Nicolae le-a arătat pentru păstrarea adevărului de credință în Biserica lui Hristos.

Preasfinția Sa a acordat distincția eparhială „Ordinul Sfântul Cuvios Ioan de la Prislop pentru mireni” doamnei deputat Vetuța Stănescu, domnului deputat Ilie Toma și domnului Costel Avram, administrator public al județului Hunedoara. De asemenea, Arhipăstorul hunedorean a adresat un cuvânt de mulțumire ierarhilor prezenți, soborului slujitor, reprezentanților autorităților centrale, județene și locale, reprezentanților instituțiilor publice, și tuturor credincioșilor prezenți astăzi la sărbătoarea Catedralei Episcopale din Deva.

„Cu multă evlavie și smerenie duhovnicească am luat parte astăzi la Sfânta Liturghie oficiată în Catedrala Episcopală ”Sfântul Ierarh Nicolae” din Deva, în această zi de mare însemnătate creștină.

Îi mulțumesc Preasfințitului Părinte Episcop Nestor pentru înalta onoare de a-mi acorda cu această ocazie Ordinul ”Sfântul Cuvios Ioan de la Prislop”, un moment cu adevărat emoționant pentru care îi mulțumesc din suflet!

Este o adevărată binecuvântare să fiu recunoscută pentru contribuția mea în acest domeniu, iar gestul Preasfințitului Părinte Nestor mă determină să rămân devotată valorilor care mi-au guvernat activitatea profesională și să continui să lucrez pentru binele comun. Dumnezeu să ne binecuvânteze!” a declarat după eveniment deputatul Vetuța Stănescu.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *