Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Ilustrule senator Potecă: Nu vrem amintiri din copilărie, ci fapte concrete pentru Țara Zarandului!

Așa, la final de an, noi ăștia, cretinii de contribuabili, ne-am uitat la emisiunea „D’ALE DIMINEȚII” găzduită de Hunedoara1 TV, unde invitat de 5 stele a fost ilustrul senator Vasilică Potecă.

Acesta ne-a povestit cam 20 de minute din emisiune, ce făcea de sărbători, cum era pe vremuri, de parcă noi am fi niște marțieni cretini care nu au trăit în țara asta și înante și după 1989 și a venit ilustrisimul senator să ne scoată din bezna necunoașterii.

No, bun. Așa la final de an, dat fiind faptul că a fost Prefect al județui Hunedoara și ulterior senator, îi punem câteva întrebări lăuntrice, la care poate domnia sa meditează și ne și răspunde pe contact@apuseni.info (dacă veți răspunde, să fie concise răspunsurile domnule senator și clare, nu limbă de lemn).

  1. Cum vă evaluați moral, din punct de vedere politic, după plecarea de la PNL Hunedoara la AUR Hunedoara. Dormiți liniștit noaptea? Aveți măcar 1% vreo mustrare de conștiință sau brusc ați descoperit cât de „maro” e PNL-ul?
  2. Din calitățile de Prefect și senator de Hunedoara, venit politic din nordul județului, cum ați susținut, pe concret – asfaltareaDrumului Iancului” care face legătura între comuna Baia de Criș și Avram Iancu, mai exact 18 kilometri de drum județean (DJ 762) pe sectorul Bulzeștii de Sus – limită cu județul Alba și asfaltarea „Drumului Regelui”, numele dat de către localnici drumului județean 707, care leagă Castelul Regal de la Săvârșin de stațiunea balneară Vața de Jos, adică Valea Mureșului de Valea Crișului.
  3. Care a fost și este poziția domniei voastre, publică, vizavi de oportunitatea începerii proiectului minier de la Rovina? La câte dezbateri publice ați participat?
  4. Din calitățile de Prefect și senator de Hunedoara, venit politic din nordul județului, cum ați susținut, pe concret – crearea unei piste de biciclete Șoimuș – Brad, pe fosta linie ferată care traversa Munții Metaliferi?
  5. Ce propuneri ați avut, având în vedere anvergura domniei voastre de demnitar, cu privire la dezvoltarea turismului în Țara Zarandului și creare de noi locuri de muncă în zona Brad.
  6. Numiți zece primari din județul Hunedoara care ar putea gira moral pentru domnia voastră și v-ar acorda un CEC în alb de încredere. Să știți că-i vom suna să-i întrebăm, dacă-i nominalizați.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *