Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Spune NU eutanasierii câinilor abandonați, comunitari!

Marius Dumitrescu a inițiat petiția „Spune NU eutanasierii câinilor comunitari – PROTECȚIA ANIMALELOR”.

„A fi om inseamna sa fii rational! Nu eutanasierii, pentru ca  nu este o solutie! Pedepsirea drastica a abandonului si sterilizarea generala obligatorie, inclusiv a cainilor cu stapani, sunt singurele solutii definitive si de durata. Daca nu se elimina sursa populatiei de caini comunitari, peste doi ani ne vom gasi in aceeasi situatie – doar cu o constiinta mai incarcata.

Nu deveniti pioni in jocul politic al edililor! Semnati petitia impotriva eutanasierii! Dupa 5 ani de inactivitate, suntem prostiti cu referendumuri. Avem nevoie de legi coerente impotriva abandonului cainilor si pedepsirea adevaratilor vinovati” se arată în fundamentarea petiției.

Haideți să demonstrăm că sunt cel puțin 100.000 de oameni care sunt împotriva eutanasierii câinilor comunitari – CLICK AICI!

160 thoughts on “Spune NU eutanasierii câinilor abandonați, comunitari!

  1. Nu sunt de acord cu eutanasierea animalelor. Mai bine să se spanzure cei ce sunt de acord cu asa ceva.

  2. Nuuuuuuu cretinilor ,ia dati legea sa va omoare pe voi sa scape o tara de bastarzi🤬🤬🤬🤬🤬

 1. Nu avem dreptul sa luam viata nimănui !
  Sterilizarea/ castrarea animalelor fara drept de monta este soluția daca s ar lua masuri !

  1. Nu avem dreptul sa ii ucidem! Trebuie sa ii sterilizam și să încercăm să le găsim un stapan ! Eventual, adopție de la distanță,pentru că nu toți oamenii dispun de spatiu sau pot să aibă grija de un animal.

 2. Stop, maltratarii și eutanasierii câinilor comunitari.
  Pedeapsa drastica pentru cei ce abandonează și nu-și sterilizează câinele.

 3. Nu, nu… niciodată! Câinele este cel mai bun prieten al omului, nu ne va trăda niciodată, iar noi îl răsplătim cu moartea… Nu avem dreptul să luăm viața nimănui, în special unei ființe nevinovate și lipsite de apărare!

  1. Pe parlamentari de ce nu îi eutanasiaza si își bat joc de niste suflete nevinovate?😡😡😡

  1. Nu….. Eu sunt total impotriva eutanasierii.. Orice fiinta are dreptul la viata, dat de Dumnezeu!!! Noi trebuie doar sa le respectam dorinta de a trai…

 4. Doresc din tot sufletul sa gasim o cale pentru ca aceste suflete nevinovate sa traiasca.Moartea lor este cea mai usoara cale de a rezolva problema?Nu pot sa cred!😪😪😪

 5. Nu asa se vindeca mentalitatea abandonului. Eutanasierea nu este raspunsul! Trebuie sa se faca doar campanii de sterilizare, inregistrare si microcipare gratuite.Asta va incuraja ADOPTIA! Dupa care sa se infiinteze si campaniile de adoptii!

 6. Viața e data de Dumnezeu ta toate viețuitoarele el are dreptul sa ia viata!!! Deci Nuuuuuuu

 7. Nu eutanasierii câinilor!!!!!!Total de acord cu sterilizarea,singura cale spre civilizație!

 8. Nu eutanasierii câinilor! Sunt bani destui ca sa.i ținem în viața in conditii normale, civilizate.

 9. Nu suntem noi atât de puternici și fără păcate încât sa decidem viața unui animaluț fără absolut nicio vină, aceste animale sunt mai oameni decât oamenii, aceste aminale au o iubire atât de mare în sufletul lor încât ar sării în fața morții doar sa își apere stăpânul. Schimbați-vă gândirea odată, dacă decidenți sa omorâți aceste animaluțe credeți ca nu se vor mai naște și alții? Și ce o sa faceți cu cei ce se vor naște? Îi omorâți? Nu! Ajutați aceste animale sa își găsească o casă, o familie care sa le ofere acea iubire de care au nevoie. SALVAȚI LE VIAȚA, NU OMORÂȚI! 

 10. Nu sunt de acord cu eutanasierea animalelor. Mai bine să se spanzure cei ce sunt de acord cu asa ceva.

 11. Nu luați viata nimănui. Nu eutanasiati câini. Nu luați viata nimănui, ori ce ființă de pe pământ are dreptul la viață

 12. Nuuuu normal ca nu luavar dracu de criminaliii muistiii futuvan gura davar dzeu asa si voua dupa inima cum vreti sa faceti la bietele animale 😥😥😥😥😥😡😡😡😡😡😡😡davas🖕🖕🖕🖕🖕 de criminali

 13. NU EUTANASIERII!!!!! SUNT ȘI AȘA SUFLETE FOARTE CHINUITE!!!!! NU ,NU,NU,..EUTANASIERI!!!

 14. Si eu sunt impotriva eutanasierii animalelor de oameni. Oamenii trebuie sa ia masuri sa nu se mai sjunga la asa ceva. Tot raul din lumea asta este provocat de oameni nu de animale!

 15. Nu eutanasierii animalelor, nimeni de pe acest pământ nu are dreptul să decidă cine trăiește și cine nu. Nu, nu, nu….

 16. Nu….. Eu sunt total impotriva eutanasierii.. Orice fiinta are dreptul la viata, dat de Dumnezeu!!! Noi trebuie doar sa le respectam dorinta de a trai…

 17. Nu eutanasierea , au dreptul la libertate, la viață, sunt si ei un suflet, Dumnezeu nea creat și pe noi atat cât și pe ei , STOP , hai să salvam suflete nevinovate 🙏🙏🙏🙏

 18. Nu eutanasierii cainilor fara stapan. Suntem o tara de criminali din toate punctele de vedere.

 19. Nu eutanasierii ciinilor.

  Intr-un adapost daca sunt hraniti si ingrijiti vor apare si iubitori de ciini care ii vor adopta. Cum sa omori un ciine tinar, frumos si sanatos care [poate aduce bucurie unei persoane singure sau unei familii cu sau fara copii? Sunt atitea adaposturi pina la infiere. E loc sub soare pentru toti. Daca imbatrinesc ciinii nu se abandoneaza.E ca si cum ti-ai abandona copilul. Dar unii oameni sunt mai rai ca animalelele care isi apara puii.

 20. NU, NU EUTANASIERII!
  Au dreptul la viata si aceste sufletele nevinovate si oropsite de om, cu ce au gresit sau gresesc aceste sufletele?

 21. Nu eutanasierii câinilor fără stăpân au dreptul la viață
  Adoptați nu ucideți … vă pedepsește Dumnezeu pe voi cei care luați viața sufletelor nevinovate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *