Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

(OPINIE) Voicu Ienci: Ciocu’ mic si joc de glezna, domnule senator

Domnule Vasilica Poteca, NU, nu v-a umilit nimeni. Nu v-au umilit nici PSD, nici PNL, partidul pe listele caruia ati fost ales.

“Umilinta” la care faceti referire se refera in plan personal la avantajele functiei de care ati beneficiat timp de 3 ani si jumatatesi se traduce in ochii romanilor astfel:

-vreo 92.000 de euro salariu net,

-vreo 60.000 de euro diurne,

-vreo 40.000 de euro transport gratuit,

-vreo 38.000 de euro bani de chirie,

-vreo 2.000 de euro telefon si abonament,

-vreo 252.000 de euro sume forfetare pentru functionarea cabinetului parlamentar,

-vreo 500 de euro pensia speciala, pe care urmeaza sa o incasati pentru un mandat in Parlament.

Undeva la 500.000 de euro s-au dus in mai putin de un mandat, pe “umilirea” unui parlamentar, asa cum sunteti dumneavoastra.

Daca v-a umilit cineva, acela ati fost dumneavoastra:

-tradand partidul care v-a acordat increderea, v-a facut om, v-a dat functii si beneficii, v-a pus pe o lista intr-o pozitie eligibila, ca sa plecati pe usa din dos cand ati intrevazut posibilitatea de a nu mai fi ales,

-ducand un mandat mediocru si schiop, ca o caruta sleampata, pornita la PNL si parcata in extremis la AUR,

-beneficiind de banii romanilor, ai nostri, ai tuturor, mai mult decat ati intors tarii si poporului pe care, teoretic, il reprezentati.

Lasati-i pe altii sa manifeste si sa reclame ca sunt umiliti. Lasati-i pe cei care lucreaza la privat si impart cu statul orice venit, pe agricultorii falimentati de masuri nedrepte, pe profesorii umiliti, pe amaratii care trudesc pe un salariu minim pe economie.

Lasati-I pe colegii dumneavoastra de partid de la Deva, pe Barstan sau pe Mincea, care nu au vazut un minut in viata lor huzurul functiei publice, traind pana in zi de azi din ce au reusit cu bratele si cu mintea lor.

Dumneavoastra fiti discret. Musca pe caciula e prea mare si se vede, bazaie infiorator. Nu v-ati situat niciodata in tabara umilitilor, ci a celor care ii umilesc pe ceilalti, profitand de avantajele create de un sistem nedrept.

Ciocu’ mic si joc de glezna, domnule senator.

Despre Voicu Ienci

Absolvent al Facultatii de Drept -Universitatea Babes-Bolyai (2000) si al Certificatului Profesional in Management -The Open University (U.K. 2013), Voicu Ienci este antreprenor si pasionat de istorie si politica.

Ideologic, este profund atasat conservatorismului clasic si un apropiat al viziunilor crestine pro-viata si pro-familie

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *