Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Claudiu Ghencian răspunde celor de la AUR Cluj: PSD Cluj-Napoca dorește un dialog politic corect, transparent, fără manipulări și interpretări

După ce AUR Cluj a protestat miercuri în curtea partidelor politice, la filalele județene PSD și PNL, de pe Eroilor 2 – „Curtea partidelor PSD și PNL de la Cluj a fost luată cu asalt de 280 de membri AUR: PSDiștii și PNLiștii clujeni au fugit din fața naționaliștilor!”, secretarul executiv al PSD Cluj-Napoca a răspuns celor de la AUR, într-o manieră așezată: PSD Cluj-Napoca dorește un dialog politic corect, transparent, fără manipulări și interpretări.

„Legat de protestul AUR la adresa partidelor de guvernământ, având că temă intenția de comasare a alegerilor locale și europarlamentare, consider următoarele: Manifestările tuturor jucătorilor politici fac parte din jocul politic național, diferența făcând-o argumentația și legalitatea.

În acest caz ambele sunt împinse la extrem de către AUR , fiind sancționate corespunzător de electoratul privitor precum și de organele legii.

Organizația PSD Cluj Napoca dorește un dialog politic corect, transparent, fără manipulări și interpretări ulterioare. Și toate acestea în interesul local și național!” a declarat Claudiu Ghencian, secretarul executiv al PSD Cluj-Napoca.

Vă reamintim, organizațiile AUR din țară au organizat, miercuri seară, mai multe acțiuni de protest la sediile PSD din țară, inclusiv la Cluj. Cei de la AUR au protestat împotriva comasării alegerilor și a ceea ce numesc „acțiunile abuzive, neconstituționale și ilegale ale PSD”.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *