Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Vodafone’s EasyTech Store – De ce experții sunt întotdeauna apreciați de consumatori

Indiferent de domeniul în care activăm sau de pasiunile pe care le avem, nu putem cunoaște totul, în fiecare domeniu. Cele mai multe dintre cunoștințele de zi cu zi ne sunt suficiente pentru activitățile obișnuite.

Când vine vorba, însă, despre a aprofunda detalii într-un anumit domeniu de activitate, sau, de exemplu să achiziționăm un device nou apărut, despre care nu știm foarte clar ultimele noutăți, apelăm întotdeauna la sfatul experților.

Unii dintre noi apelează la cunoscuții care lucrează în respectivul domeniu de interes, alții caută detalii în magazinele de specialitate sau, de multe ori, se afundă în studierea ofertelor de pe piață utilizând aplicații care le permit să compare produsele sau să identifice cele mai importante specificații ale acestora.

Nu totul este ușor fără experți

Sunt, totuși, și domenii în care sfatul experților este mult mai greu de găsit și anumite lucruri nu sunt disponibile publicului larg. Aici, cu atât mai mult, trebuie să identificăm surse credibile și autorizate pentru cele mai valoroase informații.

Mai exact, fie că dorim să ne decidem asupra celui mai potrivit model de smartphone sau privind achiziționarea unui aparat casnic, fie că dorim informații pertinente despre cel mai bun online casino, sau despre cele mai bune platforme digitale de profil, întotdeauna cerem părerea experților și urmăm sfaturile și indicațiile acestora. De exemplu, Vodafone EasyTech este unul dintre locurile unde experții sunt la dispoziția dumneavoastră.

Acest nou concept abia lansat în România de cei de la Vodafone reprezintă o oportunitate pentru clienți de a se bucura de sfaturile specialiștilor și de acces la informații esențiale, dar și de oferte speciale pentru acest segment de piață. Pentru cei care nu au auzit încă despre noutățile din domeniul telefoniei mobile, vă invităm să citiți în continuare toate detaliile acestui pas important pe piața din țara noastră.

Ce aduce nou platforma Vodafone prin EasyTech Store și care sunt planurile pentru viitor?

Platforma Vodafone’s EasyTech Store permite celor interesați achiziții în rate, sfaturi tehnice de la specialiști și multe alte oportunități pentru clienții companiei.

Evident, investițiile nu se opresc aici, având în vedere că acest concept se continuă prin magazinele de retail care s-au deschis sau urmează să se deschidă în țara noastră.

Cel mai important aspect este faptul că se investește nu doar în direcții de sustenabilitate și abordări speciale pentru utilizarea de resurse regenerabile în toate magazinele companiei, dar investiția esențială este în direcția conectării cu specialiști din domeniul tehnic și sprijin real al acestora către utilizatori.

Mai mult decât atât, posibilitatea oferită doritorilor de a testa efectiv în magazine fizice ale Vodafone orice device prezentat și de interes pentru cumpărători, face pasul următor spre o conexiune și mai strânsă între client și specialiști.

Dincolo de aspectele menționate deja, pentru cei care decid să devină clienți Vodafone, ofertele cuprinse în acest concept EasyTech sunt extrem de atractive.

Practic, pentru orice sfat, informație, chiar testare propriu-zisă a unui telefon sau tablete oferite în cadrul noului concept store imaginat și pus pe piață de Vodafone EasyTech, oricine se poate bucura de un set complet de servicii și, desigur, de oferte competitive pentru acest segment de piață extrem de competitiv.

De ce este opinia experților mereu apreciată de către consumatori?

Experții vin la pachet cu toate informațiile necesare pentru a ajuta un client să facă o achiziție înțeleaptă. În cazul în care finalul nu este cel aștepta, clientul se poate întoarce mereu la expert pentru detalii. Nu poți face acest lucru atunci când urmezi recenzii online sau asculți sfatul prietenilor.

Experții nu vorbesc din auzite. Aceștia se mențin la curent cu noile tendințe din industrie și îți pot spune cu ce se mânăncă piața. Acestea sunt motivele principale pentru care opinia experților va fi mereu apreciată de către consumatori.

Totodată, acesta este și principiul din spatele Vodafone EasyTech Store – un loc unde tehnologia și experții stau la dispoziția clienților!

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *