Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Zeci de testări privind consumul de alcool sau droguri pe A1 Sibiu – Sebeș – Deva

Ieri, 18 februarie 2024, polițiștii din cadrul Biroului Poliția Autostrăzi A1 Râmnicu Vâlcea-Deva au desfășurat o acțiune pentru creșterea siguranței traficului rutier și combaterea excesului de viteză. Acțiunea s-a desfășurat între orele 11.00 – 15.00, la kilometrul 316 al autostrăzii.

 În cadrul acțiunii, au fost verificate 155 de autovehicule, iar polițiștii au constatat 73 de abateri contravenționale, sancționate cu amenzi în valoare totală de 52.822 lei, din care 60 au fost aplicate pentru conduce cu viteză peste limita legală.

Au fost reținute 8 permise de conducere, toate pentru depășirea limitei legale de viteză și au fost retrase două certificate de înmatriculare.

Totodată, polițiștii au efectuat 70 de testări privind consumul de alcool sau droguri. 

De exemplu, un conducător auto din județul Dâmbovița a fost depistat în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 238 de kilometri/oră, un altul, din județul Vâlcea a fost depistat în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 222 kilometri/oră, iar un conducător auto din județul Sibiu a condus un autoturism cu viteza de 205 kilometri/oră.

Aceștia au fost sancționați cu amenzi cuprinse între 1.485 și 3.300 de lei, iar, complementar, dreptul de a conduce autovehicule le-a fost suspendat pentru o perioadă de 120 de zile, fiindu-le eliberate dovezi înlocuitoare a permisului de conducere, fără drept de circulație.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *