Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Cine îi vor înfrunta pe Nistor și Oancea? Cine vor fi candidații AUR la primăria Deva și la Consiliul Județean Hunedoara?

Cine îi vor înfrunta pe Laurențiu Nistor și Florin Oancea la Consiliul Județean Hunedoara și la primăria Deva din partea AUR Hunedoara? În următoarele zile se vor anunțat candidații, însă Apuseni Info vă oferă primele nume.

La primăria Deva sunt două propuneri mai importante, cei doi consilieri locali – Tiberiu Bârstan și Marius Mane. Evident, primul are și avantajul că este mai sociabil, harnic, mai ușor de mobilizat printre deveni în campania electorală dar și avantajul de a fi liderul AUR Hunedoara. Marius Mane este văzut ca un tip bine imobilat intelectual, nu la fel de incisiv și poate prea tehnic, însă apreciat de organizație. Cel mai probabil Tiberiu Bârstan va fi candidatul AUR Hunedoara la primăria Deva.

La Consiliul Județean Hunedoara, vicepreședintele AUR Hunedoara – Gabriel Ionașcu și președintele Tiberiu Bârstan sunt văzuți de organizație ca lideri care să se poată lupta cu Laurențiu Nistor și Călin Marian. Cel mai probabil Gabriel Ionașcu se va lupta pentru șefia județului.

În acest moment există o competiție internă pentru ambele poziții, cu mai mulți candidați, inclusiv din partidele partenere.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *