Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Florin Cazacu pregătit de cel mai bun scor din istorie. Vor candida Raul Matei și Florin Oprișa? Cine va fi candidatul AUR la primăria Brad?

Primarul din Brad, Florin Cazacu, este probabil cel mai ambițios edil din Hunedoara.

În ultimii patru ani, ca niciodată, a punctat în dreptul său niște realizări importante pentru capitala Țării Zarandului, pe concret, ca realizări la aceste alegeri locale are ce pune pe masă, de la proiecte uriașe, depuse, cu finanțări câștigate și deja date în execuție, precum rețeaua de distribuție a gazului din Brad (a făcut lobby și pentru aducerea gazului în Brad) și modernizarea DN74 Brad-Crișcior atât de dorită, la alte proiecte mai mici dar vitale pentru zonă, precum modernizarea unor drumuri importante din centru dar și lăturalnice, amenajarea de parcări, de sensuri giratorii. Îi va greu opoziției să-l contreze dur la aceste alegeri locale.

Mai mult, să vă spunem noi ceva. Cu Florin Oprișa, Cazacu s-a înțeles bine, Oprișa fiind mereu docil și respectuos în fața șefilor (exemplul relației cu Dorin Gligor fiind elocvent), însă ceea ce liberalii de la Deva trebuie să bage în cap, de la Vetuța Stănescu la Călin Marian, este că la județ vor lua puține voturi: Florin Cazacu vrea pentru PSD 50% + 1 minim și vrea viceprimar pentru PSD. Are o echipă foarte tânără, nu cu membri ai Academiei Române dar cu tineri energici, absolut toți școlarizați, și cam toți brădeni care au condus minim 5 oameni la viața lor. Lupii tineri vor trage pentru Cazacu și pentru PSD mai tare ca niciodată.

Hai să fim serioși, în 2020, Florin Cazacu nu a dat de pomană poziția de viceprimar filialei PNL Brad, ci pentru că a fost constrâns să o facă, lipsindu-i un vot în Consiliul Local.

Deci, anul 2024 pare câștigător pentru Cazacu, însă niciodată nu poți fi sigur, Câteodată aroganța și nasul pe sus te mai și omoară cu toți așii pe masă sau sub masă.

PNL Brad încă nu știe pe cine aruncă în luptă: Florin Oprișa sau Mihai Haneș. Daniel Indreiu / Dănuț Adam merg la județ.

Pe de altă parte, la PNL Brad, situația e groasă rău și este așa pentru că organizația este aproape moartă. Florin Oprișa, Dănuț Adam și Mihai Haneș au cu toții calitățile lor.

De Dănuț Adam și Mihai Haneș, PNL Brad are nevoie ca de aer, amândoi fiind doi antreprenori vizionari, oameni care au condus și conduc sute de oameni, brădeni care și-au lăsat loc de bună ziua în multe medii din Brad.

De partea lui Dănuț Adam sunt banii, are o infrastructură organizațională HoReCa acum numărul 1 în Brad, e un om al umbrelor, al jocurilor de culise și cu predilecție omul negocierii. Dănuț Adam poate fi un excelent consilier județean pentru zona Brad, un om care pe ce a construit în viață este calificat să stea la masă, de la egal la egal și cu Liviu Lință și cu primarul de la Buceș, alt edil cu viziunie.

Daniel Indreiu este o altă soluție pentru Consiliul Județean în zona Bradului. Vom vedea ce vor alege liberalii hunedoreni.

Mihai Haneș este omul care poate da o gură de aer de primăvară PNL Brad dar și un tânăr care nu are cu ce să fie ghidonat sau tras de urechi de Florin Cazacu și de PSD Brad. Este poate cel mai sincer în apartenență dintre membri cunoscuți ai PNL Brad cu liberalismul și cu filiala locală și județeană și cel mai important este faptul că nu-i rupt în cur, stă bine cu banu pus la saltea, adică pe românește, nu trebuie să sacrifice partidul pentru un loc de muncă. Are mentalitate de New York, nu de Zdrapți, cu toată aroganța noastră o spunem, că el nu-i arogant, e prea de bun simț și modest omul.

Florin Orișa nu ar vrea să-l contracandideze pe Cazacu. Bun, Florine, cum altfel crești partidul? Trebuie să te bați, trebuie să lupți cu PSD, trebuie să duci voturi la județ. Astăzi ești șef de filială și viceprimar însă cele două poziții le vei menține cu voturi, strict cu voturi, cu muncă, cu atacuri la PSD și Florin Cazacu, nu cu lăbuțe politice. Hai, te vrem candidatul PNL la Brad dar vrem urs, nu iepuraș.

Florine (Oprișa), iubitule, noi toți știm că politica nu-i mănăstire cu măicuțe, ci bordel cu curve dar uneori chiar și fetilii cochetilii au termen de expirare. Prin urmare PNL Brad nu trebuie să vină, Florine, cu pochemoni pe post de candidat, și trebuie să vă hotărâți, rapido. Ori matale, ori monsieur Haneș, lasă pochemonii pe norul lor. Nu tulbura zeii!

Calin Marian, Vetuța Stănescu, nu mai dormiți pe voi…. O faceți deja de 3 ani la Brad. Ori rupeți mâța, ori dați un târnăcop viceprimarului și trimis la luptă sinucigașă contra Cazacului. Dar măcar rămâne urs, nu iepure și poate și vice în 2024-2028.

USR și dilemele lui Raul Matei

Paradoxal, alianța PSD-PNL la nivel național îi vine ca o mănușă lui Raul Matei și USR / Alianța Dreptei Unite Brad.

Raul Matei poate să muște politic cu poftă din hâdoasa alianță PSD-PNL, în care e clar că PNL stă capră la PSD și mai mult, în Brad o ia și cu finalizare fatal-orală. Hahahahhahaaaaa Așa că, pentru Raul Matei acest filmuleț coco va fi consacrarea adevărului pe care de 3 ani îl zbiară în oraș: „PSD și PNL aceeași orangerie maronie” însă îi e lehamite și de orcii de la cabina de vot. Pe care, evident, nu-i duce capul. Că ei, țărăneții, vor ca la Zdrapți, nu ca la New York, cum vrea Matei, cum vrea Haneș, băi până și Cazacu vrea ca la SUA dar dânsul ca la Washington că acolo-s mai multe coloane 🙂 Hahahahhahahahaaaaaaaaaaaaaa

Așa că, dacă Raul Matei ar candida, ar ține sus partidul dar în același timp s-ar ocupa mai mult și de afacerea familiei.

Prin urmare, în funcție de finalizarea dilemelor lui Raul va veni și soluția USR / Alianța Dreptei Unite pentru Brad: Raul Matei, Raluca Brândușan sau Alin Bufnilă.

AUR nu are azi candidat desemnat la Brad. Își va asuma Teodor Sava candidatura?

Și iar ne amintim de Doru Muncitoru cu nostalegie. Bârstane, Dorule, de nu erați voi băieți așa încăpățânați, făceați, băi 25%! Cu șmecheria AUR în spate și cu zâmbetul inocent dar uneori și ușor naiv al Matadorului ați fi mutat Crișul din loc și ați fi găsit și pistoletul pierdut de neghiobi.

Hahahahhahahaahaaaaaaa.

Acuma e descărcare mare la AUR, din aia apoasă după ce au mâncat lapte cu magiun. Pe cine să bage în față.

Practic sunt două cărți care se joacă: Prima, candidat de primar – Doru Sava, că dacă tot e șef și a promis luna și stele, ar fi candidatura firească a lui Teodor Sava la primărie secondat de Cristi Luca în echipă, în calitate de viceprimar, apoi, a doua variantă pe care Sava o prezintă la Deva, de capul lui, este candidatura lui Cristi Luca la primărie.

Acuma fie vorba între noi, că va candida Teodor Sava sau Cristi Luca la primărie, tot așa îi va bate Cazacu și probabil și Matei, și tot un PNL Brad 2 rămâne AUR Brad, însă atunci, dacă Sava nu candidează, de ce să mai fie președintele AUR Brad, dacă nu se bagă la luptă? Se protejează de un scor mic. Hhahahhahahahahaha să fie micuțul așa strateg? Stratego Sava?

No mișto, acum noi am fost nedrepți cu dl. senator Vasilică Potecă.

Noi considerăm că dl. senator al AUR HD trebuie să vină la Brad și să opineze dumnealui care-i mai cu vrejul gros: Sava sau Luca.

Până atunci, dorim tuturor partidelor din Brad inspirație și poate ne vor anunța ce candidați au până de Paște hahahhahahahaaaaaa, în special PNL.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *