Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Intervenție stingere incendiu casă de locuit Orăștioara de Sus

Pompierii Detașamentului Orăștie au intervenit, în această seară, cu două autospeciale de stingere și cu o ambulanță SMURD pentru lichidarea unui incendiu care s-a produs la o casă de locuit din Orăștioara de Sus.

Sosite la fața locului, echipajele de intervenție au constatat că dintr-o încăpere a locuinței se degaja fum dens și au intervenit pentru lichidarea incendiului, împiedicând astfel distrugerea bunurilor din celelalte încăperi.

Proprietara casei, o femeie în vârstă de 54 de ani, ieșită din imobil înainte de sosirea pompierilor, a suferit un atac de panică și a fost asistată medical de către echipajul Serviciului de Ambulanță Județean, aflat de asemenea la locul incendiului, fiind ulterior transportată la spitalul din Orăștie.

În urma intervenției pompierilor din Orăștie au fost salvate și trei pisici care se aflau în interiorul locuinței în momentul sosirii echipajelor.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit electric produs în încăperea folosită ca spațiu tehnic și bucătărie.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *