Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

(VIDEO) Da e real! O femeie îmbrăcată în pisică a atacat un câine, într-un parc din Arad

O tânără îmbrăcată în pisică a atras privirile curioase ale arădenilor care au ieșit la plimbare într-o seară, săptămâna trecută, într-un parc din cartierul arădean Micălaca.

O înregistrare video o arată pe tânără comportându-se ca o pisică: „a mers în patru labe, s-a lins pe labe, s-a frecat de stâlpi și s-a hârjonit cu câinii, totul sub privirile a câtorva zeci de oameni care se aflau în parc cu copiii sau cu animalele de companie” arată jurnaliștii de la Special Arad

Tot jurnaliștii de la Special Arad ne mai povestesc cum o altă tânără, ieșită cu câinele la plimbare a rămas mirată când și-a văzut câinele speriat de „creatură”: „Am ieșit cu câinele nostru în parc, să-l plimbăm, în urmă cu câteva seri. Eu eram atentă la câine, să nu mănânce lucruri de pe jos și dintr-o dată s-a blocat. M-am speriat, m-am uitat în față și în fața mea era un fel de creatură, nici nu știu cum să o numesc. S-a apropiat mai mult și mi-am dat seama, de fapt, că este o fată.

Nu știu să zic vârsta exactă, în jur de 16, 17, 18 ani, care se identifica drept pisică. Avea o coadă, avea mustață de pisică, mască de pisică și se comporta ca o pisică, mergea în patru labe. Bineînțeles, câinele meu s-a speriat, a început să latre, iar fata, cumva, a imitat pisicile, a început să miaune la el, a vrut să-l zgârie. La un moment dat s-a pus pe iarbă, a început să-și lingă labele, iar când a plecat s-a frecat de un stâlp, cum fac pisicile de obicei”.

Mai multe puteți citi – VIDEO. Therienii au ajuns și la Arad? O adolescentă costumată în pisică s-a hârjonit cu câinii într-un parc din Micălaca

sursă Antena 3

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *