Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Daniel Buda: Viitorul Europei se va decide la București. Cea mai mare familie politică europeană vine în capitala României

Viitorul Europei se va decide la București, a anunțat președintele PNL Cluj, europarlamentarul Daniel Buda, în condițiile în care, între 6 și 7 martie va avea loc Congresul Partidului Popular European (PPE). Evenimetul se va desfășura la Centrul Expozițional Romexpo, unde sunt așteptați toți șefii de state și de guverne, președinții de partide din partea PPE.

„Viitorul Europei se decide la București, pe 6-7 martie. Cea mai mare familie politică europeană se va afla în capitala României: 13 șefi de state și guverne, 177 europarlamentari, peste 1500 de delegați din 44 de țări sunt așteptați la congresul PPE, unde se vor lua decizii cheie pentru viitorul continentului nostru”, a anunțat europarlamentarul liberal Daniel Buda. 

De asemenea, tot la congres, PPE o va vota pe Ursula von der Leyen drept candidat la funcția președintă a Comisiei Europene pentru următorii 5 ani. Se va adopta Manifestul Partidului Popular European pentru alegerile europarlamentare din iunie 2024 și se va adopta strategia PPE pentru alegeri. 

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *