Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Eveniment medical: Congresul Național al Societății Române de Coloproctologie, Cluj 11-13 aprilie 2024

În perioada 11-13 aprilie 2024 se va desfășura la Cluj-Napoca, în incinta Grand Hotel Napoca, Congresul Național al Societății Române de Coloproctologie. Evenimentul este unul de referință pentru chirurgi și gastroenterologi cu preocupări în domeniul patologiei colorectale și perineale, organizat o dată la doi ani și care se dorește a fi o platformă de comunicări, întâlniri și discuții interdisciplinare între profesioniști dedicați acestei patologii întalnită atât de frecvent în practica clinică.

Anul acesta, acest eveniment științific atât de important se va organiza în Cluj-Napoca și va cuprinde o gama largă de specialități în sesiuni multidisciplinare, sesiuni tip pro-contra, sesiuni de dezbateri și sesiuni video step-by-step.

Participanții vor beneficia de expertiza a 13 speakeri invitați străini și 65 speakeri invitați români care vor susține un număr total de peste 90 prezentări și conferințe pe variate teme, pornind de la urgențe, trecând prin bolile inflamatorii spre cancer colorectal și îngrijirea stomelor digestive, fără a uita domenii importante cum ar fi genetica sau educația tinerilor medici.

La acestea se adaugă cele peste 10 state-of-the-art si key-note lectures care întregesc tabloul unui congres pe care organizatorii și-l doresc un succes din punct de vedere al nivelul științific și de participare. Ultima zi a congresului a fost rezervată cursurilor teoretice și hands-on de perfecționare, 2 cursuri destinate chirurgilor și alte 3 gastroenterologilor.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *