Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Laurențiu Nistor – PNL Hunedoara 6-0 Mai există PNL Hunedoara? Plecarea lui Tibi Ridzi la PSD pune la pământ liberalii hunedoreni!

Laurențiu Nistor își poartă bătălia din 2024 ca și când ar fi prima. E decis să decimeze PNL să stranguleze politic conducerea PNL Hunedoara, în frunte cu Prefectul Călin Marian. Adevărul este că pierderea a cinci primari de comună și plecarea de astăzi a primarului de Petroșani este umilitoare pentru liberalii hunedoreni.

Dar să vă mai zicem ceva, fraților, aici greșeala este în primul rând a conducerii PNL la nivel național care este ruptă de realitatea din teritoriu și are zero informații din teren. Păi dacă alde Ciucă, Bode și Flutur, doar simțeau că Tibi Ridzi pleacă, trebuiau să-l cheme la București și să-l pună urgent șef interimar de organizație și cu locul promis de parlamentar în toamnă. Este absolut halucinantă situația din PNL și greu este de înțeles până unde va merge hemoragia în PNL Hunedoara.

Pe de altă parte, politic vorbind, nu-i putem lua niciun merit lui Laurențiu Nistor. Omul practic reușește să transforme filiala în cea mai puternică organizație județeană din Hunedoara din toate timpurile iar el să devină un lider mai autoritar decât Recep Tayyip Erdoğan și Viktor Orban la un loc. Nimic nu-l mai oprește pe Laurențiu, nici tancurile rusești T-90 și nici dronele turcești Bayraktar TB2 nu-l mai pot opri din demersul său. I-a învins, înainte să-i concureze.

De ce a plecat Ridzi la PSD?

Primarul municipiului Petroşani, Tiberiu Iacob Ridzi, a anunţat miercuri că pleacă din Partidul Naţional Liberal (PNL) şi că va candida la alegerile locale din 9 iunie din partea Partidului Social Democrat (PSD), edilul menţionând pe pagina sa de Facebook că decizia nu a fost una uşoară, însă este „înţeleaptă”.

„După mulţi ani în care am reprezentat zona de dreapta a eşichierului politic, am convingerea că este o decizie înţeleaptă pe care aveam datoria să o iau pentru oameni şi pentru comunitatea Petroşaniului. Pentru că dincolo de orice altceva, ceea ce este important pentru municipiul nostru este să ducem, cât mai repede, la bun sfârşit proiectele necesare pentru dezvoltarea Petroşaniului şi să putem iniţia altele noi, pentru oamenii din comunitatea noastră.

În acelaşi timp, unitatea este un factor cheie pe care Valea Jiului şi judeţul Hunedoara trebuie să-l aibă pentru a valorifica la maxim oportunităţile pe care ni le deschide Programul pentru Tranziţie Justă al Uniunii Europene şi alte programe cu finanţare europeană şi guvernamentală. Suntem obligaţi să lucrăm eficient şi bine cu colegii primari din Valea Jiului şi cu conducerea Consiliului judeţean pentru a reuşi să îndeplinim obiectivul nostru comun de a da o nouă şansă la dezvoltare Petroşaniului şi, în egală măsură, Văii Jiului şi judeţului Hunedoara. Trebuie să fim cu adevărat o echipă.

Cred că având susţinerea celui mai mare partid politic din România, susţinerea Guvernului, a CJH, a colegilor primari din Valea Jiului şi a dumneavoastră, a tuturor cetăţenilor municipiului Petroşani, vom putea face şi mai multe pentru municipiul nostru, pentru comunitatea noastră, pentru fiecare dintre cetăţenii Petroşaniului. Cu aceste gânduri am luat astăzi decizia de a porni la drum într-un nou proiect politic, însă vă asigur că acesta nu este un proiect personal, ci unul pentru Petroşani şi pentru comunitate, și-a justificat plecarea primarul Iacob Ridzi.

Loading

2 thoughts on “Laurențiu Nistor – PNL Hunedoara 6-0 Mai există PNL Hunedoara? Plecarea lui Tibi Ridzi la PSD pune la pământ liberalii hunedoreni!

  1. Noi „succesuri” marca Nistor…politice.

    La economice, ApaPROD jul se duce la,fund,tot mai mult.

  2. “Impresarul”acestui transfer este Rasmerita .Nistor a binecuvantat și aprobat transferul.Toti cei care au plecat de la PNL cunosc adevaratele sondaje și stiu ca nici 100 de “călini” nu-l pot învinge pe nistor.Doamna Vetuta nu are treaba cu politica.Singurul care are capacitate de a conduce PNL Hunedoara este primarul Devei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *