Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Pollyanna Hangan: „PNL a fost absorbit de PSD” Ce prevede liderul USR despre „anaconda” de Hunedoara dar și despre mielul turmentat?

Cu adevărat PSD Hunedoara este un anaconda politic și înghite fără să mestece mielul turmentat liberal. Însă, Pollyanna Hangan trage un semnal de alarmă, pentru că știe foarte bine că ultimele racolări de primari transformă PSD într-un județ condus de ayatollah, în care stăpânul județului va ajunge din binefăcător pe pereții unui locaș de cult, la sfânt zugrăvit pe toți pereții bisericilor din Hunedoara.

Bine, măcar USR sesizează acest aspect și trage un semnal de alarmă, căci AUR Hunedoara e prea cocoțat în aerele ideologic-culturale-sinfonice-operă ale avocatului Mincea și nu dorește să se implice în fuga din serai a primarilor, pentru că în loc să vegheze la interesul democratic al județului sunt disperați să bată PNL la europarlamentare. Vaaaaai nuuuu, să nu ne muruim chiloțeii apărând PeNeLeii. Băi AURiștilor o să vă joace pe șale botele din Vale între 20242-2028 dacă sunteți martori tăcuți ai îngițiturilor anacondei roșii.

„Primarul PNL din Petroșani a plecat la PSD. Ziua și transferul. Primarii celor mai mari comune conduse de PNL au migrat deja spre PSD, iar acum a venit rândul orașelor. Această mutare nu este doar o simplă schimbare de tabără; este dovada unei fuziuni toxice între două partide care au abandonat orice urmă de integritate și viziune pentru propriul câștig.

Să fie clar: PNL nu mai există ca partid în Hunedoara. Puținii membri rămași sunt pe cale să părăsească un PNL muribund.

Asistăm la o absorbție totală, la un final pentru un partid care cândva pretindea că reprezintă dreapta.

Singura alternativă la PSD în Hunedoara și, de fapt, în întreaga Românie este USR și Dreapta Unită. Suntem singurii care stăm ferm în fața jafului public și a corupției promovate de PSD și complicii săi de la PNL.

Pe 9 iunie, la alegeri, lupta se dă între PSD (și PNL absorbit) și USR – singurii care luptă pentru integritate, transparență și modernizarea comunităților” a scris Pollyanna Hangan pe o rețea de socializare.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *