Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Liviu Lință: S-au reluat lucrările la rețeaua de alimentare cu gaz în Vața de Jos

Primarul din Vața de Jos a anunțat de curând că s-au reluat lucrările la rețeaua de alimentare cu gaz în Vața de Jos.

„S-au reluat lucrările la rețeaua de alimentare cu gaz in localitatea Vața de Jos, conform graficului de lucrări” a anunțat primarul din Vața de Jos.

În urmă cu un an de zile, la sediul primăriei din Vața de Jos s-a semnat contractul de proiectare și execuție a lucrărilor în cadrul proiectului care prevede dez­vol­tarea rețelei inteligente de distri­buție gaze naturale, o investiție re­cord, de 58 de milioane de lei, câș­ti­gată de autoritățile publice locale prin POIM.

„Visul devine realitate. Am aplicat în asociere cu comunele Baia de Criș și Ribița, iar în ce ne privește, vizate pentru in­ves­tiția aceasta care e una majoră sunt toate satele aparținătoare, fiind vorba de 88 de kilometri de rețea. Nu știm ce ne rezervă ziua de mâine, ce se în­tâmplă cu prețul lemnului de foc și ce reglementări silvice vor mai fi, așa că ne pregătim cu o variantă fezabilă. Lumea poate opta pentru o utilitate modernă și eficientă. Este, la ora actuală, un proiect-etalon pentru noi ca administrație și sperăm să avem cât mai multe reușite de acest fel și pe viitor” declara în 2023 primarul din Vața de Jos despre uriașul proiect obținut.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *