Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Liviu Ghib: În ultimii 4 ani, primăria Băișoara a absorbit aproximativ 20 de milioane de lei din fonduri nerambursabile

Primărul din Băișoara, Liviu Ghib, a anunțat că în ultimii 4 ani, primăria Băișoara a absorbit aproximativ 20 de milioane de lei din fonduri nerambursabile.

„Împreună cu viceprimarul, Paul Ianc și președinta Organizației Femeilor Liberale Băișoara, consiliera primarului, Mihaela Costisor, am fost prezenți la București, la invitația domnului Secretar de Stat, Lucian Ioan Rus, la Ministerul Economiei Anteprenoriatului și Turismului, în vederea acordării sprijinului, din partea administrației publice centrale, pentru proiectele pe care le avem în implementare.

Băișoara, printr-o administrație publica liberală, de lungă durată, a reușit să se dezvolte foarte mult și numai în ultimii 4 ani, să absoarbă aproximativ 20 de milioane de lei din fonduri nerambursabile, naționale și europene. Fiecare leu se regăsește în proiecte care fac viața comunității noastre mai bună.

Mulțumim pe aceasta cale, administrației publice județene și centrale și tuturor celor care ne sprijină necondiționat pentru ca, comuna noastră, să se dezvolte la standarde europene” a anunțat Liviu Ghib.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *