Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

O centrală termică dezafectată a fost transformată într-o grădiniță modernă în Ștei. Cum arată grădinița?

O centrală termică dezafectată a fost transformată într-o grădiniță modernă în Ștei, opera aparținându-i unui primar isteț, Iulian Balaj, unul dintre cei mai harnici primari ai Bihorului.

„Lucrările au fost finalizate și au fost atinși toți indicatorii din contractul de finanțare, urmând ca în perioada următoare să aibă loc recepția la terminarea lucrărilor, după care această nouă investiție va fi predată instituției Grădinița cu Program Prelungit Ștei.

Domeniul Educației este prioritar pentru dezvoltarea orașului Ștei, iar construcția noului edificiu destinat copiilor, care va avea 56 de locuri are sălile de curs modulare care permit efectuarea activităților în sistem autonom, pentru fiecare clasă, sau desfășurarea unor activități desfășurate în spațiul comun, generat prin retractarea pereților din panouri mobile(foto 3), iar în exteriorul clădirii sunt prevăzute zone verzi, cu bănci și locuri de joacă pentru copii.

Un lucru îmbucurător este faptul că în ultimii doi ani numărul copiilor de la grădiniță a crescut cu 25 %, iar a celor de la creșă s-a dublat. Această locație va intra în funcțiune odată cu începerea noului an școlar, după obținerea avizelor de funcționare de la ISU și DSP.

Ne propunem, împreună cu locuitorii, să facem din Ștei un oraș atractiv, în care condițiile de viață ale populației să fie la standarde cât mai ridicate, iar copiii sunt un grup țintă prioritar pentru politicile publice ale guvernării noastre, în Ștei” a anunțat Iulian Balaj, primarul orașului Ștei.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *