Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Doi traficanți de droguri din Bihor au fost reținuți de polițiști. Ce au găsit polițiștii la traficanți?

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Oradea, au documentat activitatea infracțională a două persoane cercetate pentru trafic de droguri de risc.

Acestea au fost prinse în flagrant delict, în municipiul Oradea,  în timp ce ar fi deținut asupra lor aproximativ 80, respectiv 40 de grame de canabis (drog de risc), destinate comercializării.

Din actele de urmărire penală a reieșit faptul că una dintre persoane ar fi deținut și comercializat, în mod repetat, diferite cantități de canabis, iar, la data de 18 martie a.c., ar fi achiziționat de la cealaltă,  drogul de risc, în scopul revânzării.

Ieri, 18 martie, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Oradea au dispus reținerea celor două persoane, cercetate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de  risc.

Astăzi, 19 martie, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bihor a dispus arestarea preventivă a acestora, pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele bănuite beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *