Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Accident cu 9 victime între Vlaha și Luna de Sus: „Se auzeau țipete de peste tot!” Trei ambulanțe SMURD au fost la fața locului!

Update: Pompierii de la Detașamentul 2 Cluj-Napoca au finalizat intervenția de la accidentul rutier petrecut între localitățile Vlaha și Luna de Sus. Forțele noastre au găsit la fața locului 9 persoane, toate ieșite singure afară din cele trei autoturisme. Au primit asistență medicală 8 persoane, dintre care 7 au fost transportate la spital. Mai exact, echipajele medicale au transportat la spital, pentru investigații suplimentare, 2 femei și 5 bărbați. Cu toții au fost conștienți și cooperanți. La misiune au luat parte o autospecială cu modul de descarcerare de la Punctul de Lucru Florești, trei ambulanțe SMURD, dintre care una de terapie intensivă mobilă, alături de două ambulanțe SAJ.

Știre inițială: Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca intervin în aceste momente la un accident rutier petrecut între localitățile Vlaha și Luna de Sus. 

„Din primele date, în accident au fost implicate 3 autoturisme, însă din fericire nu au existat victime încarcerate. 4 persoane sunt evaluate de către echipajele medicale, fiind conștiente și cooperante. 

La fața locului intervin pompierii de la Punctul de Lucru Florești cu o autospecială cu modul de descarcerare. 

Partea medicală este asigurată de către două ambulanțe SMURD, dintre care una de terapie intensivă mobilă”, transmite ISU Cluj.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *