Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Florin Cazacu: Lucrările la DN74 sunt într-un stadiu destul de avansat, se lucrează la șanțuri, la accese la proprietăți

Primarul din Brad, Florin Cazacu, a anunțat sâmbătă seară, într-un video LIVE că lucrările la DN74 sunt într-un stadiu destul de avansat, se lucrează la șanțuri, la accese la proprietăți.

„Lucrările sunt într-un stadiu destul de avansat, se lucrează în această perioadă la partea de șanțuri, la accese la proprietăți.

Au fost câteva probleme în zona satului Țărățel, și pe această cale, doresc să asigur locuitorii din Țărățel, cei de dinainte de stația în sensul de deplasare spre Crișcior, că s-a analizat oportunitatea betonării și porțiunii respective de șanț, se va betona și porțiunile de aproximativ 200 de metri care inițial nu erau cuprinse în proiect, pentru a nu exista problema înierbării acelui șanț și mai ales de preluare a apelor pluviale.

Se lucrează la canalizare, la partea de apă pluvială, este foarte important pentru că de-a lungul timpului acea canalizare a fost colmatată și în acest moment dorim să rezolvăm problema apelor pluviale din infrastructura acestui drum, pentru că de regulă apele pluviale care nu sunt dirijate corect crează marile probleme la un drum.

Am avut o asemenea problema în zona străzii Moților, într-o zonă unde se reconfigurează întreaga rețea de apă pluvială, va fi destul de dificil de rezolvat pentru că sunt volume foarte mari de apă, suntem nevoiți să găsim și soluții de dirijarea apelor pluviale care sunt în cantitatăți foarte, foarte mari, în ultima perioadă și care am sesizat la ultimele inundații, la ultimele ploi, că trebuie să găsim soluții pentru dirijarea apelor pluviale într-un mod mult mai eficient.

De aceea, împreună cu contructorul, și specialiștii în domeniu, am încercat să găsim aceste soluții, vom vedea la primele ploi dacă soluțiile găsite de noi sunt eficiente, dar cel puțin până în acest moment nu au fost probleme a anunțat primarul Florin Cazacu.

Primarul din Brad a mai anunțat și data finalizării proiectului: „În maxim trei luni vom puteam vorbi de recepția la lucrări la acest drum”.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *