Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Iar PUTE în Cluj-Napoca! Este mirosul de „gorgonzola” un nou brand de Cluj?

Zeci de clujeni ne-au semnalat astăzi că din cartierul Zorilor și până în centrul Clujului (zona Teatru), a revenit celebrul miros de „gorgonzola”, adică din nou PUTE, la propriu, în Cluj.

După un 2023, în care operatorii de salubrizare și-au declinat orice responsabilitate pentru mirosul PESTILENȚIAL din oraș, se pare că în 2024 avem aceeași problemă și din nou Cluj-Napoca va beneficia de parfumul din zona Pata Rât.

„Despre ce calitate a vieții vorbim când este al doilea an la rând când în orașul de cinci stele PUTE ca într-o groapă cu gunoi. Iar oficialii spun că nu-i de la groapă, că-i din văzduh. De asemenea, cei de la SUPERCOM declină orice responsabilitate. Bun, atunci cine e de vină pentru mirosul execrabil din oraș. Sfântul Duh?” ne-a declarat un clujean.

UPDATE: Articolul nostru a stârnit deja reacții pe grupul Clujul Civic:

UPDATE: Prefectura spune că mirosul vine din Tureni

„Urmare a sesizărilor primite de la cetățeni și a discuțiilor avute cu reprezentanții autorităților locale, privind posibile situații de disconfort olfactiv, au fost verificate zonele Aiton – Tureni – Feleacu, și venim cu următoarele precizări:

Pe raza comunei Tureni, în perioada 25.03.2024 – 12.04.2024, au fost anunțate activități de fertilizare organică a terenurilor.

Activitatea este reglementată potrivit Ghidului de bune practici agricole, iar în această perioadă se utilizează îngrășăminte de natură organică, de origine animală sau îngrășăminte chimice, iar fermierii / utilizatorii au obligația de a anunța unitatea administrativ teritorială, unde se desfășoară operațiunea de fertilizare, cu privire la începutul și durata campaniei de utilizare.

Această activitate a fost anunțată primăriei Tureni, informația fiind diseminată în comunitate, conform prevederilor legale, întrucât poate fie generatoare de disconfort olfactiv” a anunțat Prefectura Cluj.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *