Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Un elev român a fost amendat pentru patriotism! Claudiu Târziu: „S-au depășit toate limitele!”

Senatorul Claudiu Târziu, preşedintele Consiliului Naţional de Conducere al Aliantei pentru Unirea Românilor,  se declară revoltat de cazul unui elev de liceu din Baia Mare care a fost triplu sancționat pentru că distribuit stickere cu mesaje unioniste și consideră această situație o demonstrație de forță a extremismului stângii globaliste.

„S-au depășit toate limitele! Sunt realmente scandalizat de cazul, devenit public, al elevului Vlad Țăranu de la Colegiul Tehnic《George Barițiu》din Baia Mare, caz care sintetizează toată toxicitatea sulfuroasei corectitudini politice globaliste ce inundă și mutilează pe nesimțite toate societățile. Un elev român de clasa a X-a, sancționat pentru … patriotism? Este uluitor!!! I-a fost scăzută nota la purtare, i s-a administrat o mustrare scrisă și i-a fost impusă consilierea psihologică după ce a adus în școală câteva stickere pe care scria 《Eroii nu mor niciodată》 și 《Basarabia e România》. Conducerea Colegiului Tehnic《George Barițiu》a considerat că acestea ar fi《materiale care, prin conținutul lor, atentează la independența, suveranitatea și integritatea națională a țării, care cultivă violența și intoleranța》, deci elevul trebuie pedepsit pentru propagandă unionistă culmea! într-un colegiu al cărui patron spiritual este unu ilustru precursor al unionismului” subliniază Claudiu Târziu.

Apoi, senatorul Claudiu Târziu mai adaugă: „Se dovedește că George Orwell n-a avut marele noroc să fi fost contemporan cu direcțiunea de la 《Gerge Barițiu》 din Baia Mare, pentru că ar fi avut mult mai generoase surse de inspirație din viața reală pentru romanul 1984”

„Fără să generalizez, școala românească se confruntă cu fenomene de o gravitate deosebită: consum de droguri, violență, dezinteres agresiv pentru autoritatea didactică și pentru învățătură, care, împreună, plasează România pe rușinoase locuri fruntașe la analfabetism funcțional. Acestora li se adaugă promovarea agendei politico-ideologice a extremei stângi globaliste, care aduce pornografia în manuale și activități școlare, începând cu clasele cele mai mici. Astăzi, această agendă ideologică extremistă a ajuns, și în România, să dicteze, iată! chiar si sancțiuni. A ajuns să-i pedepsească după rețețe bolșevice pe aceia care se declară deschis patrioți, creștini, promotori ai idealurilor naționale. Ceea ce este absolut inadmisibil! Or, din acest motiv, cazul adolescentului maramureșean Vlad Țăranu nu este unul particular sau de fapt divers, ci el probează o simptomatologie. Adică ansamblul manifestării unei afecțiuni social-politice foarte periculoase, cu mare potențial viral, care își propune în cele din urmă să scoată comunitățile, societățile, națiunile din rosturile și valorile lor de căpătâi, cu  contribuția omului nou la care bolșevicii visează de prea multă vreme. O asasinare politică a normalității” – conchide liderul AUR.

Presa locală din Maramureș a relatat despre situația elevului Vlad Țăranu, elev în clasa a X-a la Colegiul Tehnic „George Barițiu”, căruia conducerea liceului i-a scăzut nota la purtare, l-a mustrat în scris și l-a trimis la consiliere  psihologică pentru că a adus în liceu câteva autocolante cu mesaje unioniste. Citată de presă, conducerea liceului susține că Vlad Țăranu ar fi încălcat un articol din Regulamentul intern care arată că elevilor le este interzis „să aducă și să difuzeze, în unitatea de învățământ, materiale care, prin conținutul lor, atentează la independența, suveranitatea și integritatea națională a țării, care cultivă violența și intoleranța”.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *