Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Accident grav între două TIR-uri şi două mașini la Turda

Pompierii de la Detașamentul Turda intervin în aceste momente la un accident rutier petrecut pe strada Armatei din Turda. Potrivit unui martor, cele două tir-uri s-au ciocnit în intersecția de la Lukoil. Circulația nu este blocată în acest moment, fiind doar deviată prin benzinărie. 

Unul dintre TIR-urile implicate în accident a ricoșat într-o bascula și a strivit un autoturism. 

„Din primele date, în accident au fost implicate două autotrenuri și două autoturisme. Nu au existat victime încarcerate, însă 4 persoane sunt evaluate de către echipajele medicale. 

La misiune iau parte două autospeciale cu modul de descarcerare, o ambulanță SMURD și una de la Serviciul de Ambulanță Județean”, transmite ISU Cluj. 

Cele 4 persoane evaluate de către echipajele medicale au refuzat inițial transportul la spital. Ulterior, un bărbat de aproximativ 60 de ani a ales să meargă la spital pentru investigații suplimentare. Acesta va fi transportat de către echipajul SMURD.

„La data de 28 martie, în jurul orei 12.45, a fost înregistrat un accident de circulație pe DN1 – E81, intersecție cu strada Armatei, din municipiul Turda.

Din cercetările preliminare efectuate la fața locului a rezultat că, un bărbat, de 33 de ani, din județul Sălaj, care conducea un ansamblu de vehicule (cap tractor+semiremorcă) dinspre strada Armatei, ar fi intrat în coliziune cu un alt ansamblu de vehicule (cap tractor+semiremorcă), condus pe direcția Aiud spre Cluj-Napoca, de o femeie de 34 de ani, din județul Mureș.

În urma impactului, ansamblul de vehicule condus de bărbat a fost proiectat într-un autoturism aflat în intersecție. Totodată, un element din caroseria unui camion a ricoșat într-un alt autoturism oprit în intersecție.

Conducătorul autoturismului avariat de camion, în vârstă de 69 de ani, a fost transportat la spital pentru investigații suplimentare”, anunță IPJ Cluj. 

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *