Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Mihai Curteanu: De departe revelația acestor alegeri va fi AUR

Deși nu au fost luați în calcul în prima faza partidul lui George Simion a reușit să creeze acea emulație necesară pentru a obține votul Românilor.

Este singurul partid care a vorbit pe limba electoratului și care a taxat greșelile adversarilor.

Pe când celalate partide politice stăteau cuibărite la umbra confortului electoral, auriștii au muncit și au muncit la firul ierbii printre oameni creionând soluții.

Pe de altă parte George Simion a devenit cel mai carismatic lider politic post decembrist și asta o reflectă gradul de notorietate și simpatie acumulată, nu o spun eu, pe lângă ceilalți lideri politici terni, incapabili să ducă o frază da capo al fine George Simion excelează.

De ce cred că AUR va obține un scor foarte bun la aceste alegeri, deoarece votul va fi unul masiv împotriva partidului unic PSD PNL care astăzi se îndreaptă spre un monopol absolut pe scena politică aducând grave prejudicii principiului democratic, iar romanii simt asta și vor îi vor taxa la urne.

Despre Mihai Curteanu

Este absolvent de drept, antreprenor, pasionat de urbanism și de provocările dezvoltării metropolitane. Ideologic îmbrățișează valorile conservatoare și creștine.

Loading

1 thought on “Mihai Curteanu: De departe revelația acestor alegeri va fi AUR

  1. Dar nu candidatul de la Hunedoara,Alic Sorin.El zice că e inginer dar nu a lucrat decât în… asigurări !!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *