Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Sherlock Holmes de Ardeal a mai depistat trei drogați: „I-au interceptat, i-au legitimat, i-au percheziționat iar atunci  s-a confirmat suspiciunea mea”

Plutonier adjutant Muntean, la prima vedere un jandarm ca oricare altul, este unul dintre cei mai pregătiți oameni ai instituției în domeniul depistării / interceptării de persoane „parfumate” cu „ierburi” sau „prafuri albe”, mai pe șleau, drogate.

Zis și Sherlock Holmes de Ardeal, jandarmul dublu licențiat, nu ratează niciun minut din viața sa fără să fie în slujba legii și a Constituției, astfel, recent, chiar dacă era aflat în timpul liber a pus mâna pe telefon și și-a anunțat colegii când a observat în autobuz trei tineri care păreau drogați.

„Veneam cu autobuzul din oraș și am simțit un miros înțepător specific, moment în care m-am apropiat de un individ care îmi părea suspect. Acesta era împreună cu încă trei tineri. Mi-am dat seama că de la ei provine mirosul. Atunci l-am  anunțat pe colegul meu, șeful echipajului de intervenție, pentru a interveni. Echipajul a oprit la Transformator în stație, i-au interceptat, i-au legitimat, i-au percheziționat, iar atunci  s-a confirmat suspiciunea mea”, a relatat plutonierul adjutant Muntean.

În urma verificărilor efectuate, jandarmii au descoperit 3 plicuri, din care unul cu o substanță albă cristalină și două plicuri de dimensiuni diferite ce conțineau în interior o substanță vegetală cu miros înțepător, susceptibile  a fi substanțe interzise.

Jandarmii de la Gruparea de Jandarmi Mobilă „Ștefan Cicio-Pop” Cluj-Napoca au ridicat în vederea confiscării plicurile cu substanțe, pe care le-au înaintat pentru continuarea cercetărilor organelor competente , împreună cu actele de constatare întocmite.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *