Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Il senatore americano del Congresso Della Lumaca se puțulea interesant la sediul AUR Cluj

Băi, voi nici nu vă puteți închipui ce luptă pe succesiune se dă peste hoitul PMP Cluj, pă aripri, pă golăneală, pă „eu duc oameni” , „eu duc primari” și alte labe din astea.

Stați să ne înțelegem, când PMP s-a zămislit la Cluj, Gurzău și Curteanu l-au construit așa cum au știut ei, și l-au făcut partid de 7-8% pentru ca ulterior, etapizat și operativ să se ducă pe apa sâmbetei. Toți ăilalți care au venit după ei au profitat de munca lor, de creierul și de banii lui Gurzău (care erau fluviu, la vremea acea).

Cea mai tare chestie a fost astăzi la sediul AUR Cluj, când fezandat și aranjat de ziceai că-i Donnie Brasco, Il senatore americano del Congresso Della Lumaca, adică senatoru melcilor a venit și a zis cum mută dânsul trupilii hoitului din punctul Z în punctul A de ziceai că-i comandantul armatei ruse, generalul Valeri Gherasimov, pe frontul din estul Ucrainei.

Și te uitai așa la el, cât de șarmant era, și te uitai și la restul membrilor, harnici și devotați AUR de altfel, nu înțelegeai cei cu el acolo, care-i filmul.

Păi nene, înainte să crezi că poți dicta ceva voredată la AUR Cluj, trebuie pusă mâna și la lucru, la munca de jos, că la masa gata, cu sarmale calde toți impresarii s-ar pune.

Uită-te breh la Sipoș, la Coleșa, la Cozma, la Gianina Cuc, la Curea, la Curteanu, Ciubăncan, păi ăștia vin în blugi la partid că mai au de făcut și munca de jos, de strâns semnături, nu vin la impresie artistică, la paradă.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *