Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Peste 3,7 km de drumuri din Arieșeni vor fi modernizate și asfaltate

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) a anunțat recent depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Modernizare drumuri de interes local în comuna Arieșeni, jud. Alba” propus a fi amplasat în Arieșeni, satele Galbena, Avramești, centru Arieșeni (Calea Bisericii), intravilan și extravilan.

Proiectul vizează modernizarea a 3.728 metri de drumuri, astfel:

  • Drum comunal DC 255 – tronson 1 – 1.270 m

În prezent, drumul comunal DC255 – tronson 1 reprezintă o cale de acces cu rol multiplu deoarece deservește accesul la mai mulți agenți economici care își desfășoară activitatea în acea zonă.

  • Drum comunal DC 255 – tronson 2 – 1.093 m

Drumul comunal DC255 – tronson 2 reprezintă o cale de acces cu rol multiplu deoarece deservește accesul la mai mulți agenți economici care își desfășoară activitatea în acea zonă.

  • Ramificație – DC 255 – 136 m
  • Drum comunal DC 275 – 810 m

Drumul comunal DC 275 – reprezintă o cale de acces cu rol multiplu deoarece deservește accesul spre satul Avrămești și începe din drumul național DN 75.

  • Calea Bisericii – 419 m

În prezent, Calea Bisericii reprezintă o cale de acces cu rol multiplu deoarece deservește accesul la Bisericii de lemn „Înălțarea Domnului” amplasată în dreptul poziției kilometrice km 0+295 stânga și accesul la Liceul Tehnologic de Turism și Alimentație din comuna Arieșeni care se află la km 0+095 stânga.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *