Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Doi elevi hunedoreni au fost admiși la prestigioasa Universitate Harvard din SUA

Doi elevi hunedoreni au fost admiși la prestigioasa Universitate Harvard din Statele Unite ale Americii. Este una dintre cele mai bune vești care vine dinspre învățământul preuniversitar hunedorean.

Alexandru Raul Todoran de la Liceul Teoretic „Aurel Vlaicu” din Orăștie și Amira Iasmina Abugarah de la Liceul Tehnologic „Mihai Viteazu” din Vulcan sunt cei doi elevi ale căror nume sunt, în aceste zile, pe buzele tuturor. Sunt doi elevi care onorează învățământul hunedorean! Ne mândrim cu performanța lor și îi felicit pentru seriozitatea și pasiunea lor pentru învățătură!

Pe Amira Abugurarah am cunoscut-o în calitatea sa de președinte al Consiliului Județean al Elevilor, în cadrul întâlnirilor deosebit de interesante la care a participat împreună cu colegii săi, iar pe Alexandru Raul Todoran am avut deosebita plăcere să-l premiez, în două rânduri, pentru rezultatele sale remarcabile obținute la competițiile internaționale de informatică de unde s-a întors cu medalii de aur și argint.

Sunt mândru că avem dascăli de valoare care i-au îndrumat pe acești tineri talentați pe calea performanței în educație! Felicitări, Amira și Alexandru! Succes!” a anunțat liderul județului Hunedoara, Laurențiu Nistor.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *