Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Razie pe DN76: Vânzătorii de „parfumuri originale” ieftine, adică fake-uri, au fost depistați de poliție!

La data de 1 aprilie a.c., în jurul orei 14.50, pe D.N. 76, în localitatea Tășad, județul Bihor, polițiștii Secției nr.5 de Poliție Rurală Oradea – posturile de poliție rurală Sântandrei și Husasău de Tinca au depistat în trafic un bărbat de 45 de ani, din municipiul Turnu Măgurele, județul Teleorman, pasager într-un autoturism, în timp ce deținea, în portbagajul autovehiculului, în vederea comercializării, 464 de cutii cu parfumuri, a câte 50 de ml. fiecare, purtând însemne asemănătoare unor mărci consacrate, susceptibile a fi contrafăcute.

Bunurile au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor și expertizării, în vederea stabilirii caracterului de originalitate, de către titularii mărcilor.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *