Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Economistul Flavius Nicolae Mateoi este candidatul AUR la primăria Călan

Economistul Flavius Nicolae Mateoi este candidatul la primăria Călan.

„Candidat la funcția de Primar al orașului CĂLAN are 38 de ani, căsătorit, tatăl unei fetite de 8 ani, absolvent al Facultății de Științe Economice si Gestiunea Afacerilor – din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, cu un master în Management Financiar-Bancar.

Cu o importantă experiență profesională în domeniile: piețe de capital, telecomunicații, finanțe-bănci, fonduri europene, iar timp de 10 ani a fost director de bancă. În prezent, Flavius este Expert în Fonduri Europene.

Valorile AUR: familia, națiunea, credința, libertatea, îl definesc pe deplin!

E convins că va câștiga Primăria Orașului CĂLAN la alegerile din 9 iunie 2024,iar noi îi dorim mult succes!” îl descriu pe candidatul de la primăria Călan, cei de la AUR Hunedoara.

Ce își propune Mateoi pentru Călan?

  • Mai multe ”INSULE” ecologice pentru colectarea separată a deșeurilor și mai repede.
  • Mai mult accent pe conceptul de SMART CITY. Se poate instala un panou LED mare în centru, pentru a furniza informații esențiale cetățenilor, microbuze electrice, trotinete electrice pentru deplasare.
  • LOCURILE DE JOACĂ trebuie modernizate toate (cu gard și poartă pentru cele care există între blocuri) și aplicarea legii fată de cei care le distrug.
  • Orașul are nevoie de un CENTRU DE ZI pentru persoanele nevoiașe, cu cantină/ catering/delivery de la orice restaurant din oraș; cu punct medical; cu o MINI-BIBLIOTECĂ, cu internet, cu aparate medicale pentru sport. Nu trebuie construit de la zero, există clădirea Poștei Vechi, există spațiul de pe Traian (fostul ANAF) și sigur se mai găsesc locații.
  • PISTĂ DE KARTING, skate parcuri, pereți de escaladă, teren de minigolf, are rost să propunem? Au viziune să facă?
  • Cu URGENȚA situația e clară! Nu sunt medici! Nici alți specialiști pentru Policlinică! Dar se caută? Autoritățile au făcut ceva? Sunt mobilizate resurse pentru acest aspect?
  • Întotdeauna când un călănean are treabă la Casa de Sănătate, la Casa de Pensii sau la Bancă, merge la Deva, la Înalta Poartă! Ce-ar fi dacă funcționarii de acolo ar veni periodic la audiențe la Călan? Oare persoanele în varstă și bolnavii s-ar bucura?
  • Căminul „de poveste” de pe strada Bradului – le apasă pe suflet oamenilor, ȘTIM… trebuie făcut! Dar in ultimii 20 de ani ce s-a făcut?
  • Sunt alocate fonduri semnificative pentru școli, dar EDUCAȚIE se face oare?

Loading

1 thought on “Economistul Flavius Nicolae Mateoi este candidatul AUR la primăria Călan

  1. Mereu povesti,nimic concret.Cele patru puteri,politic ,sindicate,opinia publică,presa nu și arată rostul.Solutiile sunt simple ,dar nu se vrea,aștept să fiucontactat pentru a le dezvăluiri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *