Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Călin Marian: Vă mai amintiți când minele din zona Certej – Săcărâmb și Băița erau tărâmul aurului?

Prefectul de Hunedoara, Călin Marian, și totodată candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Hunedoara a făcut o vizită de lucru în zona Munților Metaliferi, poate cei mai bogați în zăcăminte de aur din Europa. Marian, în tinerețe pentru puțină vreme miner, a rememorat la fața locului forța industriei extractive din trecut și a discutat cu oamenii locului despre soluțiile de dezvoltare din viitor.

„Avem cu ce să ne mândrim! Avem și oameni de o calitate umană cum nu întâlnim peste tot, avem și bogăția naturală cu care ne-a binecuvântat Dumnezeu. Avem și meseriași, foarte bine pregătiți, dar acum, în aceste vremuri, avem de partea noastră și tehnologia modernă. Timpurile în care am extras aurul cu cianură au apus demult.

Cel mai de preț dar cu care suntem înzestrați este puterea de a ne construi viitorul. Le-am vorbit oamenilor din Certeju de Sus despre nevoia de a ne îndepărta de nostalgia trecutului și de a începe să ne focusăm pe rezultatele pe care vrem să le obținem, iar de această dată, avem datoria să demonstrăm că scriem istoria într-un registru al progresului.

Le-am vorbit celor de aici despre realizările pe care le-am construit alături de actualul lor primar, Petru Cîmpian, și despre parteneriatul strâns care va continua și în următorii 4 ani. Împreună, vom genera dezvoltare și vom reclădi prestigiul acestei minunate zone!

Beneficiile unui parteneriat la fel de puternic vor fi resimțite și în comunitatea locală din comuna Hărău, unde candidatul liberal, Monalise Emanuela Vasîi, va avea întregul sprijin al echipei pe care o conduc la nivel județean.

Am spus mai devreme că avem oameni valoroși în zona Văii Mureșului și în județul Hunedoara, iar acest adevăr se aplică și în cazul viitoarei primărițe a comunei Hărău, un lider care vine cu expertiza din mediul privat, o transferă în administrația publică locală și care își va pune pozitiv amprenta în comunitate!

Haideți alături de noi! Împreună, dezvoltăm comunitățile locale! Împreună, dezvoltăm județul Hunedoara! AlegeViitorul” a declarat Călin Marian.

@cluj.1

Călin Petru Marian: Haideți să readucem bogăția județului Hunedoara acasă! Haideți să reconstruim patrulaterul aurului din Munții Apuseni! #calinmarian #calinpetrumarian #aur #apuseni #apusenimountains⛰ #minerit

♬ sunet original – Cluj 1 – Cluj 1

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *