Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Cine este femeia al cărei cadavru tranșat a fost descoperit pe A1? „S-a găsit încă o mână și un picior”

Trupul secționat descoperit, vineri, în Dâmbovița, pe marginea autostrăzii A1, de o echipă de muncitori, ar fi al unei femei care practica prostituția, spun surse din poliție.

Muncitorii au oprit pe breteaua de ieșire a autostrăzii A1, în zona localității Olteni din Dâmbovița, ca să schimbe o butelie de gaz.

Martor: „Șoferul a observat un picior de om pe o arătură. Am mers până acolo și am zis: ‘Bă, hai să mergem de aici, că într-adevăr e un picior’. Ne-am băgat în mașină, am mers la poliție, am mers la fața locului, le-am arătat ce le-am spus dânșilor. După adidași, asta am constatat, că e o femeie, că era un picior mic. Câțiva metri, doi, trei metri”.

Surse din poliție spun că victima ar fi o femeie de peste 30 de ani, care practica prostituția. A fost ucisă zilele trecute, posibil de cei care o obligau să se prostitueze.

Surse din poliție spun că femeia nu ar fi fost ucisă aici, iar suspectul doar i-ar fi abandonat cadavrul într-o zonă pe care el o considera a fi izolată, la kilometrul 64 de pe Autostrada A1 București-Pitești.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *