Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Ion Dumitrel: Realizările echipei liberale din Meteș nu sunt de neglijat

Liderul județului Alba, Ion Dumitrel, a vizitat de curând comuna Meteș și în special proiectele în derulare din comună, concluzionțnd că realizările echipei liberale din Meteș nu sunt de neglijat.

„Am reîntâlnit astăzi, la Meteş, într-o comună în plină dezvoltare, o echipă valoroasă formată din primarul Daniel Sânzâiană şi viceprimarul Ioan Man. Oameni tineri, dornici de muncă pentru comunitatea din care fac parte, cu multe proiecte aprobate spre finanțare pe fonduri europene fără a avea consultanță din afara Primăriei!

Am mers astăzi la unul dintre șantierele în lucru, în satul Văleni, cuprins în proiectul de modernizare a drumurilor din comuna Meteş. O parte din cei 8 km de asfalt, poduri, podețe, precum şi regularizarea văilor, urmează a fi finalizate în acest an.

De asemenea, se lucrează la renovarea școlilor din comună, la dotarea acestora cu mobilier nou şi echipamente electronice de ultimă generație. Se pregăteşte licitația și începerea lucrărilor de extindere a rețelei de apă potabilă în satele Meteş, Ampoiţa şi Tauţi.

Întâlnirea de astăzi mi-a confirmat că Daniel Sânzâiană, Ioan Man şi oamenii din Primărie sunt ceea ce comunitatea locală are nevoie, pentru că totul este în trend pozitiv, această comună de la poarta Apusenilor se dezvoltă pe zi ce trece!

Realizările echipei liberale nu sunt de neglijat: sediul nou al primăriei este finalizat, un buldoexcavator nou a fost achiziționat prin fonduri europene, un teren de sport a fost amenajat în curtea Școlii Generale Meteş prin fonduri europene, a fost amenajată şi actualizată arhiva primăriei la zi și multe altele.

Sunt doar câteva motive pentru care sper ca cetățenii acestor sate frumoase să fie alături de cei care au demonstrat că fac tot ce este posibil pentru dezvoltarea comunei și binele localnicilor” a declarat președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *