Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Actrița de care Piersic s-a îndrăgostit în autobuz: „Venea din când în când!”

Actrița Ana Szeleș a fost cea de-a doua soție a lui Florin Piersic. Căsnicia celor doi a durat un deceniu iar după despărțire s-a mutat în Ungaria unde a continuat să aibă o viață artisitică.

Se spune că Piersic s-a îndrăgostit de ea într-un autobuz. Căsnicia lor a durat un deceniu.

„L-am cunoscut pe Florin Piersic în timpul filmărilor la «Vârsta dragostei» La probele pentru filmări, de fapt. El n-a jucat până la urmă. Nu a luat rolul, ci un alt actor.

Dar atunci nu ne-am băgat în seamă. (râde) Au trecut câțiva ani până ce am filmat împreună de-adevăratelea. Apoi, după ce ne-am căsătorit, căsnicia noastră a fost foarte ciudată: eu, aici, fiind la Teatrul Maghiar din Cluj, iar el la București. Noi n-am locuit împreună ca soții, ci ca amanții. Venea din când în când. De altfel, nici nu m-a chemat la București. Glumesc! M-a chemat. Și el, și părinții lui. Dar eu n-am vrut să las teatrul de aici.

Și nu uit niciodată că Radu Beligan mi-a spus: «Ești o fată deșteaptă». Pentru că aici jucam roluri principale. Iar în București, trebuie să fiu sinceră, n-aș fi avut aceleași roluri ca aici, fiindcă se simte accentul meu maghiar…”, a povestit Anna, în cadrul unui eveniment organizat la TIFF, citata de OK Magazine.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *