Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

5 zodii bune la pat: Care este topul bărbaților buni la pat și care îndeplinesc toate fanteziile? Cin dorește mereu și mereu poziții noi?

5 zodii bune la pat: Care este topul bărbaților buni la pat și care îndeplinesc toate fanteziile?

Pești

Se spune că cei din zodia Pești sunt cei mai buni iubiți dar nu numai ci și amanți. Nativul din zodia Pești este pasional, romantic și întotdeauna extrem de atent la nevoile partenerei sale înaintea propriilor nevoi. De obicei, bărbații din zodia Pești sunt cei mai experimentați în arta amorului. Adoră să-și seducă femeile și să le îndeplinească toate fanteziile. Au energie excelentă și mereu te vor dori. Nu te mira dacă te trezește dimineața, sărutându-te pe gât, șoptindu-ți la ureche tot ce dorești să auzi.

Vărsător

Ai trăit degeaba în viața asta dacă nu ai făcut dragoste cu un Vărsător. Chiar dacă pare rece inițial și distant, acest nativ se transformă într-o mașină de sex în pat. Se spune că cei care par cei mai cuminți și liniștiți sunt, de fapt, cei mai performanți și buni în dormitor. În cazul zodiei Vărsător, zicala se adeverește. Vărsătorii știu cum să îți satisfacă cele mai ascunse dorințe. Știe cum să-ți facă pe plac și nu se va opri până când nu îi vei spune tu acest lucru. Îi place să îți trimită mesaje deocheate și să-ți stârnească apetitul pentru amor, fie că ești la serviciu sau la o cină cu părinții tăi. Îi place să fie dominat de partenera lui.

Gemeni

Bărbatul din zodia Gemeni este, probabil, cel mai fustangiu dintre toți bărbații din zodiac. Are multă experiență în pat pentru că nu există domnișoară sau doamnă care să poată rezista farmecele acestui nativ. Știe ce să îți spună ca să ajungi în patul lui, e maestrul preludiului. Bărbatul Gemeni e amantul perfect pentru orice femeie. Știe exact unde, când, ce și cum să facă numai ce îți place. Îi place să domine în așternuturi, așa că ar fi bine să te pregătești pentru aventura vieții tale.

Taur

Nativul Taur vrea ca partidele tale amoroase cu el să fie memorabile. Bărbatul Taur este activ foarte sexual, îi place mereu să încerce poziții noi și nu te lasă niciodată să te plictisești alături de el. Fie că îți face o vizită surpriză la serviciu sau te răpește 10 minute de la o petrecere, Taurii nu se mai satură de amor. El e masculul alfa din relație, îi place să domine și să te audă cum îi strigi numele, în intimitate.

Leu

Leul este puternic și determinat. Când îi place o femeie, nu stă pe gânduri și se duce să o cucerească. În așternuturi știe cum să-și satisfacă partenera, de orice câte ori vrea ea. Îi place să folosească jucării pentru adulți, se uită cu parteneră la filme erotice și adoră să joace diverse roluri în intimitate. O partidă de amor cu un nativ din zodia Leu îți va rămâne întipărită în minte pentru totdeauna.

Loading

1 thought on “5 zodii bune la pat: Care este topul bărbaților buni la pat și care îndeplinesc toate fanteziile? Cin dorește mereu și mereu poziții noi?

  1. Cu bărbați ați încercat sa vedeți ce buni e și bărbații la pat, numai cu taurile, peștile si leule e bune la pat?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *