Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Cine sunt contracandidații lui Emil Boc la primăria Cluj-Napoca? Ce atuuri au cei cinci politicieni?

Horia Nasra, analist politic, a fost invitat la ZIUA LIVE unde a analizat șansele contracandidaților pentru primăria Cluj-Napoca – Cât de interesantă se anunță bătălia pentru primăria Cluj-Napoca. Boc, marele favorit + ce șanse au ceilalți candidați.

„Anunțul candidaturii Aureliei Cristea din partea PSD a venit ca o surpriză plăcută pentru mine. Dacă liderul organizației nu și-a asumat candidatura la primărie, cred că atunci aceasta este persoana cea mai apropiată de electoratul din Cluj pentru a fi votată. Aurelia este o persoană foarte muncitoare și inteligentă. Amintim legea anti-fumat, care a făcut foarte bine orașului și țării.

Îmi place campania lui Viorel Băltărețu. Dacă aș fi de dreapta, aș fi foarte interesat de discursul lui Băltărețu, care vorbește concret de proiecte. Este un discurs matur, logic. Un avantaj uriaș al celor de la USR este vocea consilierilor locali. Mă refer la Adriana Cristian, Alexandra Oană, dar și alții. Miza USR-ului este un număr cât mai mare de consilieri locali pentru primărie.

Călin Cozma, candidatul AUR, este un tip inteligent. În sondajele de opinie, AUR nu stă grozav la Cluj. La ei este o bătălie pe viață și pe moarte ca să intre în Consiliul Local. Pe de altă parte, candidatul lor îmi place. La ce alte variante aveau, acesta este un candidat bun pentru AUR. Este o persoană care înțelege politica și cred că este cu mult peste media partidului în general.

Legat de candidatul UDMR, Oláh Emese, totul ține de mobilizare și de mesajul pe care îl vor avea pentru comunitatea maghiară. Au venit cu o soluție înțeleaptă. Pe lângă faptul că este femeie, este energică, are avantajul tinereții și altele. Este un produs fresh, ceea ce contează foarte mult pentru electoralul lor. Este și o prezență plăcută în Cluj-Napoca. 

Sabin Sărmaș a fost susținut de Ludovic Orban în PNL. M-am mirat că nu l-a urmat în Forța Dreptei. Eu cred că a luat decizia asta pentru că nu mai avea loc în PNL Cluj. El este un tip inteligent. Are de departe cea mai bună campanie, mă refer la cea video. Nu vreau să spun că nu are dreptate în multe chestii. Dacă începea acum un an povestea asta din partea Forța Dreptei, poate era mai credibil”, a afirmat analistul politic clujean, Horia Nasra.

Va recomandăm să citiți articolul – Cât de interesantă se anunță bătălia pentru primăria Cluj-Napoca. Boc, marele favorit + ce șanse au ceilalți candidați

sursă: Ziua de Cluj

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *