Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Alexandra Stan recunoaște de ce nu are iubit deși a divorțat de doi ani: „Mulți mă văd mai mult ca pe un trofeu”

Alexandra Stan a divorțat de Emanuel Necatu, în urmă cu doi ani, iar de atunci artista a preferat să rămână singură fără vreun iubit.

„E greu să ai o relație, să-mi găsesc pe cineva. Îmi doresc, dar nu caut. Dacă e să vină, să vină. Mulți mă văd mai mult ca pe un trofeu. Am foarte puțini prieteni și e greu ca vreo persoană să ajungă să mă cunoască, așa cum ar fi normal, cu adevărat. Multă lume mă știe doar prin prisma a ceea ce fac și prin imaginea pe care o am în online.

Și au prejudecăți. Ca să ajungă cineva să mă cunoască în realitate durează și trebuie să treacă mai multe probe foc, precum cele pentru a ajunge la castelul în care se află prințesa. În primul rând, să fie sincer, să nu fie superficial.

Acum e plină lumea de bărbați care au bani și cred că dacă te plimbă cu mașina și te scot la un suc e gata. Dar nu e chiar așa. E important să ai chestii în comun cu cineva, să te înțelegi bine. Dar e greu să-l întâlnești… Nu e ca și cum ies în oraș cu ideea de a cunoaște oameni”, a declarat Alexandra Stan pentru Cancan.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *