Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Cum se face nodul la cravată? Exersează puțin și vei ajunge să faci un nod la cravată rapede!

Există mai multe modalități de a face un nod la cravată, dar unul dintre cele mai comune și mai simple este nodul Windsor. Iată cum poți face acest nod:

  1. Pregătirea: Începe cu gulerul cămășii ridicat și butonul superior al cămășii desfăcut. Pune-ți cravata în jurul gâtului, cu partea mai largă a cravatei pe partea stângă și cea mai îngustă pe partea dreaptă. Asigură-te că partea mai largă este mai lungă decât cea mai îngustă.
  2. Trecerea cravatei: Trage partea mai largă a cravatei peste cea mai îngustă, apoi trece-o sub cravata mai îngustă, astfel încât să aibă forma unui X.
  3. Întoarcerea: Trage partea mai largă a cravatei în sus, prin spatele gulerului, astfel încât să fie pe partea dreaptă.
  4. Înaintare: Trece partea mai largă a cravatei peste partea mai îngustă, spre stânga.
  5. Întoarcere în jos: Trage partea mai largă a cravatei în jos, prin spatele gulerului, spre dreapta.
  6. Trecere prin față: În timp ce ții cu mâna dreaptă partea mai largă a cravatei, trece-o peste fața nodului format până acum.
  7. Finalizare: Întroduce partea mai largă a cravatei în spatele buclei formate, apoi trage-o prin gâtul nodului.
  8. Aranjarea: Trage cu grijă ambele părți ale cravatei pentru a strânge nodul, apoi aranjează-l în funcție de preferințele tale, asigurându-te că este în centrul gulerului.

Acestea sunt pașii de bază pentru a face un nod Windsor. Exersează puțin și vei ajunge să faci un nod la cravată rapid și cu încredere!

sursă foto: defragmenteur

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *