Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Daniel Buda: Turda Arena – un monument al performanței și excelenței sportive, rezultat impresionant al investițiilor europene

Liderul PNL Cluj, Daniel Buda, prezent la inaugurarea Sălii Polivalente „Turda Arena” a precizat că Turda Arena este un monument al performanței și excelenței sportive dar și un rezultat impresionant al investițiilor europene.

„Aceste fonduri au transformat visul în realitate, oferind comunității turdene o sală polivalentă de înaltă clasă, cu o capacitate de 3200 de locuri. Prin inaugurarea ei, Turda devine gazda potențială a evenimentelor de prestigiu din întreaga lume, consolidându-și statutul în harta sportului internațional.

Realizarea acestei săli este o investiție semnificativă în sănătatea, cultura și bunăstarea comunității noastre.

Aceasta aduce o nouă viață în inima comunității și va servi ca un pol de atracție pentru o gamă largă de evenimente, de la spectacole și concerte la competiții sportive și expoziții.

Felicitări domnului primar Cristian Matei pentru viziunea sa și eforturile depuse în materializarea acestui proiect remarcabil!” a declarat la inaugurare europarlamentarul Daniel Buda.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *