Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Csaba Kudor, omul care vrea să pună Huedinul pe hartă sau Csaba Kudor, omul care crede în Huedin

Cauți Huedin în presa națională și, pare că, în afară de accidente, nu se întâmplă nimic. Ultimele două știri în care s-a auzit de Huedin sunt toaleta de 120 de mii de euro și problemele de la școala gimnazială.

Pentru noi, locuitorii județului Cluj pare ciudat că, Huedinul, un oraș cu istorie de șapte sute de ani și situat într-un loc de tranzit rutier maxim, nu este un loc în care lumea se oprește sau despre care se vorbește.

Csaba Kudor este unul din puținii tineri care a ales să rămână în Huedin, să își întemeieze o familie. Dincolo de asta, a decis să intre în USR, să facă un pas înainte pentru comunitatea în care trăiește și să candideze la Primăria Huedin, din partea Alianței Dreapta Unită.

De ce a decis să facă acest pas? Care este viziunea sa pentru Huedin? Cum va încerca să învingă un primar care e în funcție de 16 ani?

Joi, 18 Aprilie, ora 18:00, la Casa de Cultură Huedin, vom primi aceste răspunsuri! Csaba Kudor își va lansa candidatura și, împreună cu candidații și liderii Alianței Dreapta Unită din județul Cluj: ministrul Adrian Oros, deputatul Viorel Băltărețu, deputata Oana Murariu, Adriana Cristian și alții, vor dezbate, alături de cetățeni, ideile și proiectele de care Huedinul are nevoie!

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *