Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Sebastian Coldea, un bradean in elita mondiala a atletilor veterani: „Munca si disciplina cu tine sunt cele mai importante in construirea performantei”

Apuseni Info va invita să citiți un interviu de colecție cu Sebastian Coldea, un bradean in elita mondiala a atletilor veterani. Interviul este realizat de DISPERSIE.ro cea mai cunoscuta platforma de interviuri din Transilvania.

DISPERSIE: Ce inseamna cariera sportiva a lui Sebastian Coldea? Care sunt cele mai importante realizari?

Sebastian Coldea: Tocmai iti spuneam de rezultatele din juniorat, care ma recomandau pentru o cariera buna la inceputul anilor 2000, apoi de renuntari si dezamagiri.

Lucrurile bune vin atunci cand nu te astepti, cel putin in cazul meu asta s-a intamplat. In 2019, la varsta pensionarii in sport, am revenit in concursurile destinate atletilor veterani. Rezultatele nu au incetat sa apara si incet incet am reusit sa ma impun la categoriile de varsta la care particip. Campion national, campion Balcanic, medaliat cu bronz la Campionatele Europene, locul 4 la Campionatul Mondial cu o performanta egala cu locul 3, record national de sala si aer liber la categoria M40 (veterani 40/44 ani).

DISPERSIE: Esti bradean in momentul de fata?

Sebastian Coldea: Acum da, pot spune ca sunt bradean. Locuiesc la Brad, intr-un oras si o zona pline de frumusete, imi castig traiul aici, alaturi de o familie minunata, pe care Dumnezeu m-a ajutat sa mi-o intemeiez si pentru care sunt recunoscator mereu, in fiecare zi a existentei mele.

O parte din mine a ramas, insa, la Targu Ocna. Oricat de mult ne-am schimba si oriunde ne-ar duce viata, ceva ne pastreaza pe fiecare in locul nasterii si al copilariei.

DISPERSIE: Ce inseamna sportul, in general, pentru tine?

Sebastian Coldea: E o intrebare la care pot raspunde mai bine acum, in anii maturitatii, decat in perioada maximei forme sportive. Intelepciunea vine cu anii, iar pe mine m-a invatat sa recunosc cu ce am ramas din sport: cultul pentru munca si disciplina -lucrurile acestea depasesc sfera sportiva, se aplica in viata, zi de zi.

Daca ar fi sa ma compar cu cel de la 20 de ani, Sebi de astazi e cu mult mai dedicat obiectivelor si abordeaza totul cu infinit mai multa seriozitate -in sport si in viata.

Pentru a citi tot interviul, click aici – Sebastian Coldea, un roman in elita mondiala a atletilor veterani

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *