Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Preot: Fetele abuzate sexual trebuie să facă închisoare, pentru că sunt frumoase. Ce reacție a avut BOR după declarațiile halucinante?

foto: Digi24

Preotul Nicolae Tănase susține că fetele abuzate sexual trebuie și ele să facă pușcărie pentru că, prin faptul că sunt frumoase, atrag bărbații care le fac rău, arată cei de la Digi24.

„Fetele frumoase atrag băieți și, pe urmă, băieții intră în pușcărie că au tras de fete. Vor fi condamnați și vor face pușcărie, dar fetele nu sunt chiar nevinovate. Trebuie luate și ele la judecată. Dacă el face 6 ani de pușcărie, să facă și ea 3-4 luni. De ce? Păi, ăsta nu s-a agățat așa, oricum de ea. S-a agățat pentru că i-a sărit în ochi într-un chip special” a declarat preotul Nicolae Tănase.

Care este reacția BOR la declarația halucinantă și medievală?

„O asemenea declarație include, din păcate, o viziune rudimentară, inclusiv în exprimare, asupra relațiilor dintre bărbat și femeie. Una nedreaptă și îngrijorătoare, ceea ce umbrește bunul renume al părintelui Tănase, cunoscut tocmai pentru activitatea sa filantropică dedicată femeilor afectate de drame sociale” a precizat Vasile Bănescu, purtător de cuvânt al BOR.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *